Logotype


Utgången/Avslutad - Ventilationsmontörer

Placeringsort/Tjänsten annonseras i:

Stockholms län, Stockholm


Svenska FTX Gruppen AB söker erfarna ventilationsmontörer.Vi är i dagsläget små till antalet anställda, vi har istället valt att jobba med inhyrd personal de senaste åren.Nu ska vi göra en stor satsning på den privata marknaden, gällande FTX installationer i villor, radhus och mindre kontors och lagerbyggnader.

Till denna satsning behöver vi pålitliga och trogna medarbetare som tycker om att jobba med privatpersoner och mindre företag.Arbetsuppgifterna är varierande och passar den som tycker om att lösa problem, planera tillsammans med kunden och ta eget ansvar för färdigställandet av jobbet.Under provanställningen vill vi att ni håller med egen bil(självklart betalar vi bensinen) samt håller med egen telefon.

Vid eventuell anställning tillhandahålls egen bil och telefon.Om du ska flytta till Stockholm är du välkommen att höra av dig, dock kan vi inte hjälpa till med boende.Vi bedriver webshop (www.luftbutiken.se) där vi säljer ventilationsprodukter till privatpersoner och företag. Vi kommer att hålla med lager till LuftButiken i kontoret. I kontoret kommer vi även att ha ett "Showroom" där vi ställer ut våra olika aggregat, kökskåpor, centraldammsugare, kanalfläktar, olika produkter m.m. så att vi enkelt kan visa kunden hur ett system fungerar.Vi märker av en stark trend gällande FTX installationer och det behövs ett speciallist företag. Hjälp till att bygga upp Sveriges mest eftertraktade FTX firma.Trogna och pålitliga medarbetare kommer att erbjudas delägarskap i framtiden.Välkommen!
B körkort fordras.
Arbetstid/Varaktighet

Arbetstid 7-16
Varaktighet: Tillsvidare/heltid
Lön

Ingångslön: 135kr/tim
Möjlighet till ackord lön och fast pris jobb

Sikt lön ca 140-145kr/tim
Kontaktpersoner

Miguel Annefalk
, arbeta@storstaden.comAnsökanAnge referens: Arb.sök 2008Vi tar emot ansökan via epost:
arbeta@storstaden.com


Arbetsgivare


Svenska FTX Gruppen AB


Bagarfruvägen 22bv


12867 StockholmTel: 08-7778060Fax: 08-7779010Mer information på http://www.storstadensventilation.se

Bookmark and Share

Antal personer : 2
Sista ansökningsdag: 2008-09-18
Publiceringsdatum: 2008-08-19
JobID: 497347
Yrkesområde: Bygg, Anläggning
Sökord:
Ej specificerat
Hjälpguide

Jobb
Vill du ansöka till tjänsten klickar du på knappen"Ansök" längst ned på sidan, då skickas ditt CV till kontaktpersonen för annonsen. När du ansöker på en annons kommer dina personuppgifter att bli synliga för företaget, även för dig som valt att vara anonym.

Ditt CV skickas endast till kontaktpersonen för annonsen om denne har efterfrågat svar med registrerat CV. Annars skickas endast en intresseanmälan.

Du kan även välja att endast spara tjänsten för att söka den senare, klicka då på knappen "spara" längst ned på sidan. Du finner då annonsen under rubriken "Sparade/ansökta jobb" i vänstermarginalen. Här finner du även tjänster som du har ansökt till.

Webbsupporten 020-26 51 00 (kontorstid) eller skicka ett e-mail (svar inom 24 timmar).

Har du en iPhone?
Bevaka tusentals lediga jobb via vår jobbapplikation för iPhone. Helt gratis och tillänglig i App Store.