Logotype


Utgången/Avslutad - Sund Birsta söker Projektledare

Placeringsort/Tjänsten annonseras i:

Västernorrlands län, Sundsvall


Att arbeta som Projektledare hos oss innebär att du leder och samordnar ett antal exportprojekt. I projekten deltar projektgrupper av varierande storlek och det är ditt ansvar att resursplanera och driva dessa. Du har ett kommersiellt, funktionellt och kvalitetsmässigt ansvar samt sköter projektrapportering mot kunden.

Vi söker dig som har en maskinteknisk utbildning i grunden och som har arbetat med industriprojekt gärna med exportinriktning. Du trivs i en koordinerande roll och motiveras av att engagera dina projektmedarbetare. För att lyckas i din roll
har du stort kundfokus och en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.

Vi arbetar i en internationell miljö där det är viktigt att du är flexibel med tider samt att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Övriga språkkunskaper är meriterande. Facklig representant är Magnus Wulffeld 060-139449.

Läs mer om oss på www.sundbirsta.se

Ansök:
I denna rekrytering samarbetar vi med Nina Sterning på Fena Rekrytering. Du är välkommen att ringa Nina på 070-660 26 24 om du har frågor. Din ansökan skickar du till nina@fenarekrytering.se senast den 2010-03-31. Välkommen med din ansökanAnsökan


Vi tar emot ansökan via epost:


nina@fenarekrytering.se
Arbetsgivare

FENA AKTIEBOLAG

Kungsvägen 1

85640 SundsvallTel: 070-6602624


Mer information på www.fenarekrytering.se
Bookmark and Share

Antal personer : 1
Sista ansökningsdag: 2010-03-31
Publiceringsdatum: 2010-03-16
JobID: 637763
Yrkesområde: Teknik, Naturvetenskap
Sökord:
Ej specificerat
Hjälpguide

Jobb
Vill du ansöka till tjänsten klickar du på knappen"Ansök" längst ned på sidan, då skickas ditt CV till kontaktpersonen för annonsen. När du ansöker på en annons kommer dina personuppgifter att bli synliga för företaget, även för dig som valt att vara anonym.

Ditt CV skickas endast till kontaktpersonen för annonsen om denne har efterfrågat svar med registrerat CV. Annars skickas endast en intresseanmälan.

Du kan även välja att endast spara tjänsten för att söka den senare, klicka då på knappen "spara" längst ned på sidan. Du finner då annonsen under rubriken "Sparade/ansökta jobb" i vänstermarginalen. Här finner du även tjänster som du har ansökt till.

Webbsupporten 020-26 51 00 (kontorstid) eller skicka ett e-mail (svar inom 24 timmar).

Har du en iPhone?
Bevaka tusentals lediga jobb via vår jobbapplikation för iPhone. Helt gratis och tillänglig i App Store.