Logotype


Utgången/Avslutad - Driven Arbetsledare/Mättekniker, BDX

Placeringsort/Tjänsten annonseras i:

Norrbottens län, Gällivare


BDX erbjuder helhetslösningar inom entreprenad- och logistiksektorn. Vi jobbar över hela landet men Norrbotten och norra Västerbotten är vår hemmamarknad. Bolaget ägs av 400 fristående småföretagare med cirka 2000 förare och 1700 maskiner och fordon. Antalet anställda i BDX Företagen AB med dotterbolag uppgår till 200 personer. BDX-koncernens omsättning 2008 blev 2,1 miljarder kronor.
Läs mer på www.bdx.se


Affärsområde Anläggning Norra innefattar tre marknadsområden; Kiruna, Gällivare och Kalix/Tornedalen. Försäljningskontoret i Gällivare söker nu en driven Arbetsledare/Mättekniker.

Dina arbetsuppgifter består av att i samråd med Marknadsområdeschefen utveckla verksamheten i enlighet med företagets vision och affärsplan samt vara en viktig länk mellan kund och utförare av våra tjänster.

I rollen som Arbetsledare/Mättekniker hos oss ingår en hel del säljrelaterade kundkontakter. Det är därför viktigt att du trivs i en kundnära roll och har tidigare erfarenhet också från anläggningsområdet. Du kommer att ha en nära kontakt med verksamheten och fungera som spindeln i nätet. Det är därför viktigt att vara serviceminded och att kunna överblicka flera saker samtidigt och att du trivs i en fartfylld och ständigt föränderlig arbetsmiljö. Vi söker en självgående person som har förmågan att driva projekt och delta i problemlösningar. Vidare är du van datoranvändare och har erfarenhet av PC och terminalbaserade stödsystem för bland annat kalkylering, planering och uppföljning av verksamhet.

Vi tror att du har tidigare erfarenhet från ett arbete som arbetsledare/mättekniker från ett mindre eller medelstort entreprenad-/anläggningsföretag. Du har teknisk bakgrund och utbildning inom anläggning/mätteknik eller motsvarande erfarenhet och kunskap som du förvärvat genom några års arbete från anläggnings verksamhet eller liknande. Meriterande är hantering och kunskaper från totalstation och maskinstyrning.

Du är kreativ, utåtriktad och har lätt för att skapa goda relationer med människor i din omgivning. Du är lyhörd och duktig på att sälja dina idéer och trivs med att arbeta såväl självständigt som i grupp på ett noggrant och strukturerat sätt.

Tillträde snarast.
Vill Du veta mer om tjänsten, ring Marknadsområdeschef Johnny Svennemyr 0970-777 16, mobil 070-393 05 10 eller Platschef Jolanta Vecpuise 0970-777 17, mobil 070-550 43 09. Fackligt ombud för Unionen är Karoline Bergström 0920-26 26 28.

Du är även välkommen att kontakta rekryteringskonsult Katarina Stehn, telefon 0920-941 45 eller 070-355 36 33 på Cesab, som vi samarbetar med i denna rekrytering, www.cesab.se

Ansökan med CV skickar du senast 10 maj till:
info@cesab.se eller Cesab Rekrytering AB, Varvsgatan 49, 972 33 Luleå
Kontaktpersoner

Katarina Stehn


0920-941 45


Ansökan


Vi tar emot ansökan via epost:


info@cesab.se
Arbetsgivare

Cesab Rekrytering AB

97233 LuleåTel: 0920-941 45


Mer information på http://www.cesab.se
Bookmark and Share

Antal personer : 1
Sista ansökningsdag: 2010-05-10
Publiceringsdatum: 2010-04-29
JobID: 650426
Yrkesområde: Teknik, Naturvetenskap
Sökord:
Ej specificerat
Hjälpguide

Jobb
Vill du ansöka till tjänsten klickar du på knappen"Ansök" längst ned på sidan, då skickas ditt CV till kontaktpersonen för annonsen. När du ansöker på en annons kommer dina personuppgifter att bli synliga för företaget, även för dig som valt att vara anonym.

Ditt CV skickas endast till kontaktpersonen för annonsen om denne har efterfrågat svar med registrerat CV. Annars skickas endast en intresseanmälan.

Du kan även välja att endast spara tjänsten för att söka den senare, klicka då på knappen "spara" längst ned på sidan. Du finner då annonsen under rubriken "Sparade/ansökta jobb" i vänstermarginalen. Här finner du även tjänster som du har ansökt till.

Webbsupporten 020-26 51 00 (kontorstid) eller skicka ett e-mail (svar inom 24 timmar).

Har du en iPhone?
Bevaka tusentals lediga jobb via vår jobbapplikation för iPhone. Helt gratis och tillänglig i App Store.