Logotype


Utgången/Avslutad - Låssmed/Låstekniker

Placeringsort/Tjänsten annonseras i:

Kronobergs län, Växjö


För kunds räkning söker Jobbet.se

en Låssmed/låstekniker, för anställning hos vår kunds lås- och säkerhetsavdelning

Detta är ett spännande jobb för dig som tycker om att självständigt kunna påverka och utveckla ditt arbete. Arbetsuppgifterna spänner över områdena planering, installation, tillverkning, försäljning, inköp m.m.

Vi söker dig som är ambitiös och som självständigt kan planera din arbetsdag.Du måste vara praktiskt lagd och behärska svagström och teknik. Har du erfarenhet som låssmed är det meriterande.
Körkort är ett krav. Lön efter överenskommelse. Om du känner att det vore spännande att arbeta i ett expansivt företag så är du välkommen att skicka din ansökan.

Vi vill ha in din ansökan senast den 30 juni!

FÖR ATT SÖKA TJÄNSTEN, klicka på länken under "Ansökan" nedan.

Jobbet.se är ett rekryteringsföretag som också arbetar med jobbcoaching. Som medlem på Jobbet.se får du bland annat gratis jobb-sms som passar dig. Här hittar du lediga jobb, attraktiva arbetsgivare, personlighetstester, tips inför anställningsintervju och mycket annat.


B -körkort erfodrasArbetsgivare

Jobbet.se (LS Jobbet AB)

Smedsgränd 5 A

75320 UppsalaMer information på http://www.jobbet.se
Bookmark and Share

Antal personer : 1
Sista ansökningsdag: 2010-06-30
Publiceringsdatum: 2010-05-21
JobID: 657993
Yrkesområde: Bygg, Anläggning
Sökord:
Ej specificerat
Hjälpguide

Jobb
Vill du ansöka till tjänsten klickar du på knappen"Ansök" längst ned på sidan, då skickas ditt CV till kontaktpersonen för annonsen. När du ansöker på en annons kommer dina personuppgifter att bli synliga för företaget, även för dig som valt att vara anonym.

Ditt CV skickas endast till kontaktpersonen för annonsen om denne har efterfrågat svar med registrerat CV. Annars skickas endast en intresseanmälan.

Du kan även välja att endast spara tjänsten för att söka den senare, klicka då på knappen "spara" längst ned på sidan. Du finner då annonsen under rubriken "Sparade/ansökta jobb" i vänstermarginalen. Här finner du även tjänster som du har ansökt till.

Webbsupporten 020-26 51 00 (kontorstid) eller skicka ett e-mail (svar inom 24 timmar).

Har du en iPhone?
Bevaka tusentals lediga jobb via vår jobbapplikation för iPhone. Helt gratis och tillänglig i App Store.