Logotype

Jobbcoaching


Om du är arbetslös och är inskriven på arbetsförmedlingen kan du vara berättigad till en personlig jobbcoach.

Låt oss coacha dig till ett nytt jobb.
Hos oss får du en jobbcoach som känner din lokala arbetsmarknad. Tillsammans jobbar vi praktiskt, framtidsinriktat och lösningsorienterat för att du ska hitta en ny anställning.

Vårt jobbcoachningsprogram omfattar max tre månader och utgår från dina specifika behov och förutsättningar. Teori varvas med praktik och exempel på block du kan fördjupa dig i är: hjälp att hitta dina styrkor och drivkrafter, CV-genomgång, träning i intervjutillfället, kunskaps- och färdighetstester samt personlig marknadsföring.

Våra jobbcoacher finns på cirka 70 orter över hela landet. För att komma i kontakt med din närmsta jobbcoach, ring 020-374 374.

Så här jobbar vi
Hitta dina styrkor och drivkrafter
En webbaserad kartläggning som blir ett bra verktyg för din fortsatta coachning. Vad är det som driver och motiverar dig? Och i vilka arbetsuppgifter kommer du bäst till din rätt?

Individuellt coachningssamtal
Ett samtal som mynnar ut i en personlig handlingsplan där du tillsammans med din jobbcoach bygger upp ditt fortsatta program hos oss.

Workshops
Om du önskar får du här möjligheten att komplettera dina personliga möten med din coach med workshops i mindre grupper om 2-5 personer.

Exempel på workshops och enskilda aktiviteter
• Arbetsgivarkontakter
• Arbetsintervjuer
• Inspiration
• Personlig marknadsföring
• Sociala Medier

Mer information om jobbcoaching
>> Kontakta Arbetsförmedlingen

Relaterade länkar

Vårt webbaserade självskattningsformulär


Lokala kontaktpersoner

TIPS!
Skriv ut informationen och ta med till Arbetsförmedlingen.

>> PDF-fil för utskrift