Logotype


Utgången/Avslutad - Sälj och inköpskoordinator

Placeringsort/Tjänsten annonseras i:

Västra Götalands län, Göteborg


Vi söker dig som vill arbeta som sälj och inköpskoordinator och som vill fungera som länken mellan inköp och leverans till kund.

PV Enterprise är en av Sveriges ledande tillverkare och leverantör av solpaneler och växelriktare till en dynamisk och starkt växande internationella solenergimarknaden. Vår försäljning växer kraftigt i Europa och nya utmaningar väntar i takt med att vi fortsätter vår internationella expansion. Under våren flyttar vi vårt huvudkontor till Göteborg där vi kommer att sitta i nyinredda lokaler i Gårdas nya höghus.

Produktionen bedrivs både i Sverige och i Kina varför vårt bolag har en stark internationell prägel.

Arbetsuppgifter
Du ansvarar för registrering av och underhåll av kundorder, orderbekräftelser till kund samt löpande intern och extern uppdatering om leveranser. Som koordinator ser du till att fakturor kommer ut till kund och att betalningar kommer in I tid, både via vanliga betalningsrutiner eller via remburser. Du ansvarar för att boka frakter och att alla tillhörande dokument som interna kvalitetscertifikat, B/L, CMR, överlåtningsdokument, inbound och outboundfakturor tas fram. Du kommer även att hålla I kontakter med leverantörer, transportföretag och andra samarbetspartners I länken mellan inköp och leverans. Du planerar och lägger inköpsorder I samarbete med inköpschefen.

I arbetet ingår att löpande utvärdera våra transport- och logistikpartners. Du är ansvarig för viss daglig administration såsom att underhålla kundregister, att skapa och underhålla rutiner för dokumenthantering av inköps och säljrelaterad dokumentation, kvalitetsdokument mm. Du är även ansvarig för växelfunktionen.

De flesta av arbetsuppgifterna kommer att vara tydligt angivna medan en del tilldelas kontinuerligt.

Personliga egenskaper
Som person är du ansvarstagande, strukturerad, kommunikativ, tar initiativ och har god social förmåga. Du är självständig och har eget driv. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. Fler språk är ett plus. Du är duktig på att strukturera och planera. Du är en typisk administratör som brinner för att vara den som ?syr ihop? det vi lovat till våra partners. Du har koll på allt kring våra inköp, lager och leveranser. Du gillar att hjälpa våra kunder och de som kontaktar oss. Det krävs stresstålighet och det är en fördel att ha skinn på näsan.

Kvalifikationer
Vi tror att du är en person som har några års erfarenhet av internationellt arbete inom transport, lager och spedition. Du har erfarenhet av att hantera inköp och försäljning. Det är meriterande om du har jobbat som säljsupport, inom trade marketing, finance eller liknande

Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Vi erbjuder
Ett utvecklande och stimulerande arbete i en internationell miljö där du som person är delaktig och tar ansvar för din personliga utveckling.

Ansökan
Skicka din ansökan senast den 23 Februari till career@pvesweden.se och märk den med "Sälj och Inköpskoordinator".

För mer information om företaget: www.pvesweden.se


B -körkort erfodrasAnsökan


Ange referens:
Sälj/inköpskoordinatorVi tar emot ansökan via epost:


career@pvesweden.se
Arbetsgivare

PV Enterprise Sweden AB

Johan på Gårdas gata

41250 GöteborgTel: 0709472201


Mer information på http://www.pvesweden.se
Bookmark and Share

Antal personer : 1
Sista ansökningsdag: 2011-02-23
Publiceringsdatum: 2011-02-03
JobID: 733650
Yrkesområde: Försäljning, marknad, reklam
Sökord:
Ej specificerat
Hjälpguide

Jobb
Vill du ansöka till tjänsten klickar du på knappen"Ansök" längst ned på sidan, då skickas ditt CV till kontaktpersonen för annonsen. När du ansöker på en annons kommer dina personuppgifter att bli synliga för företaget, även för dig som valt att vara anonym.

Ditt CV skickas endast till kontaktpersonen för annonsen om denne har efterfrågat svar med registrerat CV. Annars skickas endast en intresseanmälan.

Du kan även välja att endast spara tjänsten för att söka den senare, klicka då på knappen "spara" längst ned på sidan. Du finner då annonsen under rubriken "Sparade/ansökta jobb" i vänstermarginalen. Här finner du även tjänster som du har ansökt till.

Webbsupporten 020-26 51 00 (kontorstid) eller skicka ett e-mail (svar inom 24 timmar).

Har du en iPhone?
Bevaka tusentals lediga jobb via vår jobbapplikation för iPhone. Helt gratis och tillänglig i App Store.