Logotype


Utgången/Avslutad - Volvo i Braås söker personal till produktionen omgående

Placeringsort/Tjänsten annonseras i:

Kronobergs län, Alvesta
Kronobergs län, Lessebo
Kronobergs län, Ljungby
Kronobergs län, Markaryd
Kronobergs län, Tingsryd
Kronobergs län, Uppvidinge
Kronobergs län, Växjö
Kronobergs län, Älmhult


Manpower erbjuder ett komplett utbud av bemanningstjänster. Vi rekryterar och hyr ut personal, driver entreprenader samt erbjuder konsulttjänster inom HR. Manpower har över 50 års erfarenhet av att placera rätt person på rätt plats. I dag finns vi på över 50 orter i hela landet och är Sveriges ledande bemanningsföretag.Arbetsbeskrivning
Volvo Construction Equipment i Braås har efter ökad efterfrågan fått ett behov av flera tjänster inom produktionen till Braås. Samtliga tjänster är på heltid. Start omgående. Anställningsform är visstid till årsskiftet till att börja med.

För samtliga tjänster krävs följande. Som person ska du ha en god samarbetsförmåga, vara mycket öppen för förändringar och förbättringsarbete. Det är viktigt att det finns ett engagemang och en motivation att vilja förbättra verksamheten. Goda kunskaper om ”Lean-production” är meriterande. Körkort B och gymnasiekompetens är meriterande.

Vem är du?
De vi söker är följande:

Montörer:
Som montör är du delaktig i arbetet med ”Lean-production”. Erfarenhet av detta är därför mycket meriterade. Det är även viktigt att du är öppen för förändringar och tycker om ständigt förbättringsarbete. Arbetstiden är förlagd till fast kvällsskift.

Önskvärt är att du har monteringsvana från tung fordonsindustri. Gymnasieutbildning med industriell inriktning eller motsvarande är meriterande samt kunskaper inom fordonselektronik.

Truckförare:
Du kommer att arbeta på lagret och förse produktionen med material. Det är viktigt att få ut rätt artiklar i rätt mängd vid rätt tidpunkt och till rätt plats. Meriterande är truckkort samt erfarenhet av lagerarbete.

Svetsare:
Dina arbetsuppgifter som svetsare är häftning och svetsning (MAG/ rörtråd) av tyngre svetsade konstruktioner. Såväl robotsvetsning som manuell svetsning förekommer. Vi söker dig som har yrkesutbildning med inriktning mot plåt och svets alternativt långvarig erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Viktigt är att du är noggrann i ditt arbete och har en god svetsskicklighet. Arbetstiden är två-skift.

Målare:
Som målare kommer du att ingå i ett arbetslag men även arbeta självständigt. Du kommer ha eget ansvar vid Volvos detaljmåleri. Dina arbetsuppgifter kommer att vara maskering av detaljer, blästring, sprutlackering, körning av målerirobot samt truckkörning. För denna tjänst är utbildning till lackerare inom gymnasieskolans fordonsprogram eller annan utbildning till målare önskvärt samt erfarenhet av industriell sprutlackering. Arbetstiden är förlagd till två-skift.

Maskinoperatörer:
Dina arbetsuppgifter som maskinoperatör kommer att bestå av att programmera och köra laserskärmaskin, nesting av plåt, säkra leverans genom produktionsplaneringssystem, köra travers och truck. Du kommer även att medverka i att utföra och utveckla arbetsmetoder, arbeta med 5S och operatörsförebyggande underhåll.

Önskvärda kvalifikationer för denna tjänst är gymnasieutbildning med verkstadsteknisk inriktning, erfarenhet av programmering, skärande bearbetning samt övrig plåtbearbetning. Arbetstiden är förlagd till två-skift.

Kontaktperson
Du söker tjänsten genom att registrera ditt CV på vår hemsida www.manpower.se. Gå sedan in på den aktuella tjänsten och klicka på "ansök" länken. Där kommer du även att få göra ett test. Då vi arbetar med löpande urval ser vi gärna din ansökan så snart som möjligt detta gör att tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut.
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till Jenny Flennemo tfn 0470-745583 eller e-post jflenn@manpower.se eller Madeleine Back på tfn 0470-745586 eller e-post maback@manpower.se eller Vendela Olofsson tfn 070-210 45 89 eller e-post volofs@manpower.se.

Varmt välkommen med din ansökan!
Bookmark and Share

Antal personer : 70
Företag : Manpower Industri & Logistik
Ansökningar till : Vendela Olofsson
Telefon:
Fax:
Postadress:
Webbplats:
Sista ansökningsdag: 2011-05-05
Publiceringsdatum: 2011-04-05
JobID: 754885
Godkända svarstyper: Ansökan med registrerad CV
Företagsbeskrivning:
Yrkesområde: Industri, produktion
Sökord:
Ej specificerat
Hjälpguide

Jobb
Vill du ansöka till tjänsten klickar du på knappen"Ansök" längst ned på sidan, då skickas ditt CV till kontaktpersonen för annonsen. När du ansöker på en annons kommer dina personuppgifter att bli synliga för företaget, även för dig som valt att vara anonym.

Ditt CV skickas endast till kontaktpersonen för annonsen om denne har efterfrågat svar med registrerat CV. Annars skickas endast en intresseanmälan.

Du kan även välja att endast spara tjänsten för att söka den senare, klicka då på knappen "spara" längst ned på sidan. Du finner då annonsen under rubriken "Sparade/ansökta jobb" i vänstermarginalen. Här finner du även tjänster som du har ansökt till.

Webbsupporten 020-26 51 00 (kontorstid) eller skicka ett e-mail (svar inom 24 timmar).

Har du en iPhone?
Bevaka tusentals lediga jobb via vår jobbapplikation för iPhone. Helt gratis och tillänglig i App Store.