Logotype


Utgången/Avslutad - Förskollärare - Tusenskönan

Placeringsort/Tjänsten annonseras i:

Skåne län, Landskrona


Arbetsuppgifter
Tusenskönan är en förskola - skola med barn från 1 - 12 år. Vi arbetar med Montessoripedagogiken som grund. Tusenskönan ligger i de norra delarna av Landskrona med närhet till Karlslund, Isbana och Karlslundsbadet. vi har fina grönområden tätt inpå förskolan.

Du skall arbeta med barn i åldrarna 1 -3 år. Pedagogerna på vår förskola -skola ska ha ett förhållningssätt där lärande är i fokus. Nyfikenhet och upptäckarglädje skall stimuleras. Vi har en stark tilltro till att alla barn kan. Barnen ska känna en tilltro till sin egen förmåga, att de kan, vågar och vill och därför måste de få utforska och experimentera med alla sinnen. Vi tycker därför att det är viktigt att förskolan speglar samhället. Vi ser olikheter och kulturell mångfald som en tillgång, både bland barn, föräldrar och pedagoger. Barnen har rätt till lärande miljöer i förskolan.
Som förskollärare har du ansvar för att driva och utveckla det pedagogiska arbetet i samarbete med övriga förskollärare. Vi förväntar oss att du är ansvarsfull, nyfiken på nya utmaningar, har lätt för att samarbeta, konkretiserar lärandet och att pedagogisk dokumentation är ett verktyg för dig i ditt arbete. Att du med glädje och engagemang vill vara med och utveckla verksamheten på vår förskola - skola.Kvalifikationer
Vi söker dig med förskollärarutbildning och gärna med Montessoripedagogisk inriktning. Erfarenhet är meriterande.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning, tillträde: 2011-08-10 Eftersom behovet är inom kort kommer vi att påbörja rekryteringen och kalla till intervjuer löpande under ansökningstiden.  

Lön: Månadslön Vi tillämpar individuell lönesättning. 

Arbetstider: Dagtid. 

 
Förmåner: Sjukvårdsrådgivning dygnet runt för hela familjen. Personlig rådgivning i ekonomiska-, sociala-, förändrings-, relations- och arbetsrelaterade frågor mm.
Vill du läsa om våra förmåner som anställd i Landskrona stad - gå in på www.landskrona.se/Jobba hos oss.Information om arbetsgivaren
I Landskrona stad arbetar vi efter vår värdegrund BRA, där B står för bemötande, R för resultat och A för ansvar. BRA är fundamentet som alla våra medarbetare bär med sig i sitt arbete och sina möten med kommuninvånare, kollegor, myndigheter och andra aktörer. Vi har ett professionellt och respektfullt bemötande, oavsett vem vi möter. Vi strävar kontinuerligt efter att bli en mer attraktiv och jämlik arbetsgivare, där vår värdegrund avspeglar sig i all vår verksamhet.Vi vet, att olikheter bland oss medarbetare berikar och utvecklar. Med vår personalpolitik skapar vi en BRA arbetsplats där du känner arbetsglädje och stolthet, har inflytande, lust att lära och möjlighet att utvecklas.Och det är - precis som vår värdegrund - BRA

VÄLKOMMEN TILL OSS!Ansökan

Via Internet


Arbetsgivarens referensnr: A225082


Kontaktpersoner

Mona Axelsson, Rektor
Tel: 0418-47 42 91

Fackliga representanter nås via stadens växel
Tel: 0418-47 00 00


Företag
Landskrona stad, UtbildningsförvaltningenBookmark and Share

Antal personer : 1
Sista ansökningsdag: 2011-07-10
Publiceringsdatum: 2011-06-27
JobID: 780674
Yrkesområde: Pedagogiska arbeten
Sökord:
Ej specificerat
Hjälpguide

Jobb
Vill du ansöka till tjänsten klickar du på knappen"Ansök" längst ned på sidan, då skickas ditt CV till kontaktpersonen för annonsen. När du ansöker på en annons kommer dina personuppgifter att bli synliga för företaget, även för dig som valt att vara anonym.

Ditt CV skickas endast till kontaktpersonen för annonsen om denne har efterfrågat svar med registrerat CV. Annars skickas endast en intresseanmälan.

Du kan även välja att endast spara tjänsten för att söka den senare, klicka då på knappen "spara" längst ned på sidan. Du finner då annonsen under rubriken "Sparade/ansökta jobb" i vänstermarginalen. Här finner du även tjänster som du har ansökt till.

Webbsupporten 020-26 51 00 (kontorstid) eller skicka ett e-mail (svar inom 24 timmar).

Har du en iPhone?
Bevaka tusentals lediga jobb via vår jobbapplikation för iPhone. Helt gratis och tillänglig i App Store.