Varför du som jobbsökare ska välja Manpower:

Personlig kontakt

Som konsult hos Manpower har du en kontaktperson som känner dig och dina mål & ambitioner. Ta chansen att få uppdrag hos Sveriges mest populära företag och myndigheter!

Utvecklas på jobbet!

Med varierande uppdrag och digital utbildning utvecklas du ständigt, samtidigt som du bygger upp din kompetens, ditt personliga nätverk – och stärker ditt CV.

Trygg anställning

Som uthyrd konsult från Manpower har du fast lön, reglerad semester och all annan trygghet som en anställning ger.

huManpower

Experter som stärker experter – det är huManpower.

Låt våra rekryterare hitta den #huManpower ni behöver för att stärka er arbetsstyrka.

Läs mer

Rusta och matcha: Få stöd på vägen till jobb!

Vi hjälper dig som är inskriven på Arbetsförmedlingen att snabbt hitta ett nytt jobb eller utbildning. Manpower Matchning brinner för att få individer och arbetsgivare att hitta varandra, att bryta utanförskap och verka för en framgångsrik integration.

Läs mer

FÖR FÖRETAG

Glad kvinna som pratar om bemanning

Bemanning

Personal i Manpower-tröjor (onsite / volymlösning)

Behov av mycket personal

Manpowers kundservice

Kontakta oss

Erkända för vårt hållbarhetsarbete

EcoVadis

ManpowerGroup Sveriges hållbarhetsarbete rankas på guldnivå i EcoVadis oberoende hållbarhetsbedömning, vilket placerar oss bland de 1% bästa i bemannings- och rekryteringsbranschen internationellt. EcoVadis är en av världens största och mest betrodda leverantörer av hållbarhetsbetyg för företag.

LÄS MER

FÖR DIG SOM SÖKER JOBB

Illustration: Tjej som sitter med korslagda ben framför laptop (ovanifrån)

Tips & CV-mallar

Illustration: Två personer sitter i varsin fåtölj och läser Manpowers blogg

Blogg

Illustration: Jobbsökande kvinna lutar huvudet mot korsade armar

Vanliga frågor

Rebecka Gartman, Manpower
Rebecka Gartman, Manpower

"Extrajobbet på Manpower blev startskottet för min karriär"

Rebecka Gartman, Affärsområdeschef

Ett extrajobb eller studentjobb är ett jättebra sätt att samla på sig arbetslivserfarenhet för att sedan komma vidare i arbetslivet. Läs om hur Rebecka har klättrat inom ManpowerGroup-koncernen, och hennes råd till dig som är ung och vill in på arbetsmarknaden.

Hyr in eller rekrytera personal via Manpower

Som ett av Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag har vi en stor kandidatbas, och lång erfarenhet av att attrahera de bästa talangerna. Vi har kontor på 50 orter runt om i landet och sätter stor stolthet i att lösa våra kunders behov av personal på ett snabbt och tryggt sätt. Manpower erbjuder bemanning för korta och långa uppdrag inom många olika yrkesområden. Att hyra personal genom ett bemanningsföretag som Manpower är ett effektivt och flexibelt sätt att få in rätt kompetens – precis när du behöver den!

Läs mer om bemanning >
Gå till vårt systerbolag Jefferson Wells för att läsa mer om rekrytering >

Hitta ditt nästa jobb via vårt stora nätverk

Manpower.se är en av landets största jobbsajter och uppdateras ständigt med nya spännande tjänster inom en mängd områden. Här hittar du även lediga jobb på våra systerföretag Jefferson Wells (rekrytering av specialister & chefer) och Experis (IT-konsulter och -tjänster), samt jobbannonser från Arbetsförmedlingen. Som anställd på ett bemanningsföretag som Manpower har du en trygg bas, och stora möjligheter att bygga erfarenheter och prova olika typer av roller inom ditt yrkesområde.

Läs mer om att jobba som konsult >