Det här är Manpower

På Manpower brinner vi för att hjälpa individer och företag att hitta varandra.

Vi är Sveriges ledande bemannings- och rekryteringsföretag med över 65 års erfarenhet och närvaro på 50 orter över hela landet. 

Manpower.se är en av Sveriges största jobbsajter med mer än 100 000 besökare i månaden. Vår kandidatbank innehåller cirka 400 000 cv:n och omkring 10 000 kandidater väljer att registrera sitt cv hos oss varje månad.

Manpower ingår tillsammans med Experis och Right Management i ManpowerGroup, som är en av Sveriges största arbetsgivare. ManpowerGroup är ett värderingsstyrt bolag som inkluderar alla människor på arbetsmarknaden. Vi är 12 000 kollegor på drygt 50 orter i Sverige som tillsammans jobbar efter tydliga värderingar: tro på människans förmåga samt kraften i kunskap och innovation. Vi tycker att alla har rätt till ett jobb och vårt mål är att hjälpa människor till egen försörjning.

Vi är en del av ett internationellt lag i över 80 länder. Som kund hos oss får du del av vår samlade expertkunskap om arbetslivet. På så sätt hjälper vi er att bli framgångsrika. Vi kallar det Innovative Workforce Solutions.

När världen vill ha svar om framtidens arbetsmarknad och framtiden för kandidater och arbetssökande, då finns ManpowerGroup.