Hyra in en konsult.

Affärslivet förändras snabbare än någonsin och gamla sanningar får lämna plats åt nya. Kapital och teknologi är inte längre någon garanti för tillväxt och produktivitet, nu är människan den viktigaste framgångsfaktorn. Människans tidsålder är här. Samtidigt har människor med rätt kompetens och erfarenhet blivit en bristvara. 
Vi hjälper dig att hitta och attrahera de talanger du behöver för att skapa tillväxt i en föränderlig omvärld. Vi förstår din verksamhet och har förmågan att stärka den med mänsklig potential. Oavsett om du behöver hjälp med temporär förstärkning, strategisk bemanning eller rekrytering.   

orange lokalt ikonVi finns nära
För att kunna matcha just ditt företags behov behöver vi förstå era specifika utmaningar och er lokala marknad. Därför har vi över 50 kontor över hela Sverige. Att vi alltid finns nära gör att vi kan bygga långsiktiga relationer med ditt företag och de lokala kandidaterna och konsulterna.

orange snabb ikonVi är snabba
När behovet att hyra in personal uppstår måste det ofta lösas snabbt, och bli rätt från början. Som Sveriges största bemanningsföretag har vi ett brett kontaktnät och väl beprövade processer som gör att vi snabbt hittar rätt kompetens.

orange tryggt ikonVi är trygga
Vår erfarenhet, storlek och våra beprövade processer gör att vi alltid kan hålla vad vi lovar. Och oftast överträffa förväntningarna. Oavsett om det gäller att hitta en specifik spetskompetens eller bemanna en hel fabrik. Vår finansiella stabilitet gör också att du kan lita på att vi finns där för dig, oavsett konjunkturläge.

När våra konsulter mår bra, blir jobbet bra.
Som uthyrd konsult från Manpower har man alltid god anställningstrygghet med kollektivavtal och garantilön. Alla konsulter har en egen konsultchef som coachar och säkerställer att allt fungerar bra och att arbetet känns utvecklande. Vi ser också till att erbjuda kompetenshöjning och vidareutbildning så att konsulten är väl rustad inför arbetsmarknadens förändringar och nya krav. På så sätt får du som kund också en extra trygghet i att allt fungerar på bästa sätt, och vi tar arbetsgivaransvaret.

Vi jobbar för ett hållbart arbetsliv
Som en av Sveriges största arbetsgivare har vi både möjlighet och ansvar att skapa en positiv förändring i arbetslivet. Genom att få in människor på arbetsmarknaden, utveckla dem i sina yrken och bidra till jämställda och inkluderande arbetsplatser gör vi skillnad varje dag – för människor, företag och samhället i stort. Läs mer här.