Alingsås

Adress

Kungsgatan 20-22

441 30 Alingsås

Telefonnummer

0771-55 99 10

Ytterligare information

Vi hjälper dig med bemanning och rekrytering i Alingsås!

Manpower är ett bemanningsföretag som erbjuder snabba, enkla och kostnadseffektiva lösningar när du behöver hyra eller rekrytera personal i Alingsås. Vi arbetar alltid utifrån dina behov - inget uppdrag är för stort eller för litet. Tveka alltså inte att höra av dig till oss, oavsett om du behöver hjälp att hitta en person eller ett helt team, för en kort period eller som en långsiktig lösning. Vi har lång erfarenhet av att hjälpa våra kunder och arbetar idag mot många branscher i Alingsås med omnejd. Vi har även ett kontor i Borås.

Bland våra kunder hittar du allt från små lokala familjeföretag till globala koncerner i de flesta branscher. Vi hjälper privata företag såväl som organisationer och aktörer inom offentlig sektor.

Utöver bemanning och rekrytering i Alingsås erbjuder vi också omställningslösningar, både genom TSL och individuella omställningspaket.

Vi vill gärna komma i kontakt med dig och ditt företag. Du når oss enklast genom att ringa 0771-55 99 10 alternativt genom att maila info@manpower.se.

Så rekryterar du personer som vill och kan utvecklas

Hitta kollegor som passar i rollen du erbjuder idag - men som också klarar av att hänga med i framtidens arbetsmarknad! Här är intervjufrågorna du inte får missa att ställa:

Maila mig guiden nu