Temp2Perm (T2P)

Att själv rekrytera en ny medarbetare kan vara både utmanande och tidskrävande. Och det är dessutom viktigt att du som arbetsgivare och din nya medarbetare verkligen lär känna varandra och ser om ni är en bra match i praktiken. Som en del i lösningen på detta erbjuder Manpower dig som kund möjlighet till inhyrning med övertag, även kallat Temp2Perm (T2P). Helt enkelt: vi anställer en unik konsult till just dig, du hyr in konsulten med målet att på sikt ta över anställningen. På så sätt garanteras du en ny kollega som passar i just ditt team.

Temp2Perm T2P Inhyrning med övertag

T2P gör det möjligt för dig och konsulten att arbeta ihop under en längre tid. Det blir tryggt för er båda då ni kan säkerställa att ni verkligen trivs tillsammans, samtidigt som du undviker risken för en kostsam felrekrytering. I Manpowers T2P-koncept ger du också konsulten en möjlighet att få en känsla för hela företagets kultur och inte bara den kontaktyta som normalt sker med beställare och rekryterande chef. Inför anställningsövergång möjliggör även Manpowers T2P-koncept att du i samråd med konsulten kan genomföra kostnadsfria och förberedande utbildningsinsatser i Manpowers kompetensportal PowerYOU.

Som kund och ansvarig för rekryteringar på ditt företag får du tillgång till en erfaren konsultchef som kan bidra med vägledning och tips på vad som är viktigt att tänka på när Manpowers konsult ska introduceras till nya arbetsuppgifter.

Vi vet att när våra konsulter mår bra, blir jobbet bra. Manpower erbjuder alltid en kollektivavtalsenlig anställning med rätt till garantilön. Alla konsulter har en egen konsultchef som coachar och säkerställer att allt fungerar bra och att arbetet känns utvecklande. Skulle T2P-uppdraget hos dig som kund av någon anledning inte utvecklas som planerat ser vi till att arbeta aktivt för att hitta nya uppdrag åt vår konsult. Vi ser också till att erbjuda konsulten kompetenshöjande vidareutbildning så att konsulten är välrustad inför arbetsmarknadens förändringar och nya krav.

1. Matchning 2. Prova på period 3. Ni trivs? 4. Bli kollegor!

Kontakta oss så berättar vi mer!