Våra tjänsteområden

Vad kandidaten kan, och framförallt vad kandidaten vill. Det är viktigast för oss.

På Manpower fokuserar vi på att få in människor på arbetsmarknaden, att utveckla människor i yrkeslivet och att bidra till jämställda och inkluderande arbetsplatser. Men hur gör vi det rent praktiskt? I huvudsak handlar det om vilka vi är. Som en av Sveriges största arbetsgivare har vi ett brett kontaktnät med Sveriges företag. De litar på vårt omdöme och på att vi hittar rätt person för jobbet. Det gör att vi både har möjlighet och ansvar att skapa en positiv förändring för företag och människor.

Våra konsultchefer är experter på att hitta rätt person till rätt plats och i rätt tid. De har ofta jobbat länge på Manpower och byggt upp en solid erfarenhet och ett stort kontaktnät av kandidater. Tack vare vår storlek har våra konsultchefer dessutom tillgång till unika undersökningar och rapporter som ger djupgående insikter i hur arbetsmarknaden utvecklas. På så sätt kan de hjälpa ditt företag att ligga i framkant och arbeta proaktivt med personalfrågor. 

Vi är experter på konsulttjänster, så när du snabbt behöver riktigt vass personal så finns vi alltid där för att hjälpa dig.