Administration

snabbt, träffsäkert, tryggt

Behöver du och ditt företag hyra en konsult eller rekrytera en ny medarbetare som brinner för att hålla ordning där det lätt blir kaos? Just kontor och administration är ett område som ligger oss extra varmt om hjärtat, eftersom det är där vi på Manpower Sverige har våra rötter. Vår långa erfarenhet gör att vi snabbt förstår ditt företags utmaningar och kan erbjuda administrativ personal i toppklass. 

Vårt stora nätverk av konsulter och vår förmåga att attrahera nya kandidater med unik spetskompetens inom administration och övriga kontorstjänster gör att vi alltid finns redo för dig. Vi är specialister på rekrytering och matchning och identifierar de vassaste konsulterna för just era behov, oavsett om det handlar om VD-assistenter, sekreterare, administratörer, projektassistenter, avdelningsassistenter, registrerare, inköpsassistenter eller logistikassistenter. 

Genom vår urvalsprocess säkerställer vi att ditt företag får konsulter med den kompetens och förmåga som krävs för att lösa uppdraget, och samtidigt har ett engagemang och en personlighet som förstärker ert team. Att snabbt hitta rätt personal spar både tid och pengar.

Många små kontorVi är många små kontor, inte ett stort.
Med över 50 kontor över hela landet har vi hela tiden örat mot den lokala marknaden, vilket vi tror är grunden för att kunna matcha ditt företags behov. Att vi finns där ditt företag finns betyder också att vi bygger nära och långsiktiga relationer, till dig som kund och till våra kandidater och konsulter. Det gör att vi snabbt kan hitta rätt person eller team till din marknadsavdelning när behovet uppstår. 

KonsulterNär våra konsulter mår bra, blir jobbet bra.
Som uthyrd konsult från Manpower har man alltid god anställningstrygghet med kollektivavtal och garantilön. Alla konsulter har en egen konsultchef som coachar och säkerställer att allt fungerar bra och att arbetet känns utvecklande. Vi ser också till att erbjuda kompetenshöjning och vidareutbildning så att konsulten är väl rustad inför arbetsmarknadens förändringar och nya krav. På så sätt får du som kund också en extra trygghet i att allt fungerar på bästa sätt.