HR & Lön

snabbt, träffsäkert, tryggt

Att personalen är en organisations viktigaste tillgång är de allra flesta överens om. När ni anlitar Manpowers specialistområde HR & lön säkerställer ni att ni har tillgång till de medarbetare och den kompetens som krävs för att vara en fortsatt attraktiv arbetsgivare även imorgon. Manpower erbjuder konsulter med unik kompetens inom allt från personalplanering till rekryteringsprocesser, utbildning, lön och personalförmåner. Vill ni inte hyra in konsulten, utan anställa direkt så löser vi det som ett rekryteringsuppdrag.  

Inom specialistområdet personal & lön arbetar våra konsulter på uppdrag som personaladministratörer, rekryteringsassistenter, HR assistenter, utbildningsadministratörer, löneassistenter med flera.

Röd Cirkel HusVi är många små kontor, inte ett stort.
Med över 50 kontor över hela landet har vi hela tiden örat mot den lokala marknaden, vilket vi tror är grunden för att kunna matcha ditt företags behov. Att vi finns där ditt företag finns betyder också att vi bygger nära och långsiktiga relationer, till dig som kund och till våra kandidater och konsulter. Det gör att vi snabbt kan hitta rätt kompetens till dig när behovet uppstår, oavsett om det gäller en person eller ett helt team.

Röd cirkel hjärtaNär våra konsulter mår bra, blir jobbet bra.
Som uthyrd konsult från Manpower har man alltid god anställningstrygghet med kollektivavtal och garantilön. Alla konsulter har en egen konsultchef som coachar och säkerställer att allt fungerar bra och att arbetet känns utvecklande. Vi ser också till att erbjuda kompetenshöjning och vidareutbildning så att konsulten är väl rustad inför arbetsmarknadens förändringar och nya krav. På så sätt får du som kund också en extra trygghet i att allt fungerar på bästa sätt.