Vi hjälper dig med bemanning inom kundtjänst

Låt vår expertis bli din framgång

Låt vår expertis bli din framgång.

Vi tillsätter hälften av landets alla kundtjänstuppdrag och våra konsultchefer är experter på att hitta rätt person till rätt plats och i rätt tid. Många har jobbat länge på Manpower och byggt upp en solid erfarenhet och ett stort kontaktnät av kandidater. De har dessutom ofta egen erfarenhet från att ha jobbat som kundtjänstmedarbetare eller teamledare på ett företags kundtjänst eller service desk. De är väl insatta i vad som krävs av dagens kundtjänstmedarbetare för att leverera högsta möjliga service och kundnöjdhet, oavsett om det sker över telefon eller via Facebook Messenger. Det gör urvalsprocessen både snabbare och mer träffsäker.

HusVi är många små kontor, inte ett stort.
Med över 50 kontor över hela landet har vi hela tiden örat mot den lokala marknaden, vilket vi tror är grunden för att kunna matcha ditt företags behov. Att vi finns där ditt företag finns betyder också att vi bygger nära och långsiktiga relationer, till dig som kund och till våra kandidater och konsulter. Det gör att vi snabbt kan hitta rätt person till din kundtjänst när behovet uppstår, oavsett om det gäller en person eller ett helt team.

KunsulterNär våra konsulter mår bra, blir jobbet bra.
Som uthyrd konsult från Manpower har man alltid god anställningstrygghet med kollektivavtal och garantilön. Alla konsulter har en egen konsultchef som coachar och säkerställer att allt fungerar bra och att arbetet känns utvecklande. Vi ser också till att erbjuda kompetenshöjning och vidareutbildning så att konsulten är väl rustad inför arbetsmarknadens förändringar och nya krav. På så sätt får du som kund också en extra trygghet i att allt fungerar på bästa sätt.