Media & Kommunikation

snabbt, träffsäkert, tryggt

Mediebranschen är dynamisk och föränderlig. Den kompetens som behövs för ett projekt är inte nödvändigtvis rätt för kommande projekt. Matchningen mellan Manpowers erbjudande och branschens utmaningar är naturlig. Det är anledningen till att många ledande medie- och kommunikationsföretag återkommande väljer att hyra in personal till sina projekt från Manpowers specialistområde Media & Kommunikation.

För att erbjuda en attraktiv och komplett lösning har Manpower utöver sina egna konsulter ett stort nätverk av företagare som via oss utför uppdrag som underkonsulter. Oavsett om du samarbetar med oss som kund eller underkonsult drar du stor nytta av vårt kontaktnät.

Inom Media & Kommunikation erbjuder Manpower uthyrning av konsulter eller rekrytering av dina framtida medarbetare inom kompetensområdena: Fotograf, reporter, redigerare, ljudtekniker, TOM, researcher, webbreporter, sminkös/sminkör eller webbredaktör.

Många små kontorVi är många små kontor, inte ett stort.
Med över 50 kontor över hela landet har vi hela tiden örat mot den lokala marknaden, vilket vi tror är grunden för att kunna matcha ditt företags behov. Att vi finns där ditt företag finns betyder också att vi bygger nära och långsiktiga relationer, till dig som kund och till våra kandidater och konsulter. Det gör att vi snabbt kan hitta rätt person eller team till din marknadsavdelning när behovet uppstår. 

KonsulterNär våra konsulter mår bra, blir jobbet bra.
Som uthyrd konsult från Manpower har man alltid god anställningstrygghet med kollektivavtal och garantilön. Alla konsulter har en egen konsultchef som coachar och säkerställer att allt fungerar bra och att arbetet känns utvecklande. Vi ser också till att erbjuda kompetenshöjning och vidareutbildning så att konsulten är väl rustad inför arbetsmarknadens förändringar och nya krav. På så sätt får du som kund också en extra trygghet i att allt fungerar på bästa sätt.