Tekniker

snabbt, träffsäkert, tryggt

Hyr in en tekniker från oss så ser vi till att du både hinner med och hänger med. Våra tekniker har full koll på den tekniska utvecklingen och är vana vid att sätta sig in i nya uppgifter och arbetsmiljöer. För dig som inte anlitat oss tidigare kan vi passa på att berätta att vi hyr ut allt från automations- och anläggningstekniker till data-, drift- och produktionstekniker. Som Sveriges ledande bemannings- och rekryteringsföretag har vi i samarbete med några av Sveriges största företag inom el- tele och energisektorn löst komplexa uppdrag över hela Sverige, mot såväl företag- som privatkunder. 

Vi erbjuder allt ifrån uthyrning av specifika kompetenser under en begränsad tid, till rekryteringar och kompletta lösningar för större projekt. Vi kan även erbjuda bemanningsentreprenader där vi fakturerar för uppdraget och utförandet inklusive fordon och verktyg.

HusVi är många små kontor, inte ett stort.
Med över 50 kontor över hela landet har vi hela tiden örat mot den lokala marknaden, vilket vi tror är grunden för att kunna matcha ditt företags behov. Att vi finns där ditt företag finns betyder också att vi bygger nära och långsiktiga relationer, till dig som kund och till våra kandidater och konsulter. Det gör att vi snabbt kan hitta rätt kompetens till dig när behovet uppstår, oavsett om det gäller en person eller ett helt team.

KunsulterNär våra konsulter mår bra, blir jobbet bra.
Som uthyrd konsult från Manpower har man alltid god anställningstrygghet med kollektivavtal och garantilön. Alla konsulter har en egen konsultchef som coachar och säkerställer att allt fungerar bra och att arbetet känns utvecklande. Vi ser också till att erbjuda kompetenshöjning och vidareutbildning så att konsulten är väl rustad inför arbetsmarknadens förändringar och nya krav. På så sätt får du som kund också en extra trygghet i att allt fungerar på bästa sätt.