TSL Omställningsstöd

Målet med TSL omställning är att den som är varslad eller uppsagd ska få hjälp och stöd att hitta ett nytt jobb så fort som möjligt – i bästa fall t o m innan anställningen tar slut

TSL omställning är en kollektivavtalad försäkring som skapades av Svenskt Näringsliv och LO 2004, ämnad för uppsagd kollektivpersonal. Försäkringen förvaltas av Trygghetsfonden men utförs av samarbetspartners, varav ManpowerGroup är en. 

Inom ManpowerGroup har vi arbetat med och utvecklat vårt TSL-program sedan starten 2004 och vi är en av de utsedda nationella leverantörerna inom detta område. En omställning utifrån vårt perspektiv är att ta ett helhetsansvar för alla de moment som ingår i processen, både före, under och efter en omställning. De moment som ingår i TSL-leveransen är en del av det ansvar vi tar men vi kan erbjuda så mycket mer.

Med en gedigen kunskap kring arbetsmarknaden, ett brett kontaktnät och utbildade coacher över hela landet har vi stor erfarenhet av att framgångsrikt stödja människor till nytt jobb. Varje person får hos oss en jobbcoach och ett individuellt omställningsprogram baserat på det behov som respektive person har. 

>> Vårt TSL program