Högt tryck på arbetsmarknaden – vi har lediga jobb

Det är full fart på arbetsmarknaden. Många ser sig om efter nya jobb och utmaningar inför det nya året, samtidigt är det stor efterfrågan ute hos arbetsgivarna just nu.

Det höga trycket märks också tydligt hos oss på Manpower som ger omkring 1000 personer jobb varje månad, antingen som utrekryterade till andra företag eller som anställda konsulter.

– Det känns fantastiskt roligt. Vi har en av Sveriges största kandidatdatabaser och det tillsammans med vår stora kunskap om olika verksamheters behov, gör att vi kan matcha in rätt person på rätt plats och hjälpa människor till drömjobbet, säger Emil Stam, affärsutvecklingschef på Manpower.

Här finns våra lediga jobb.

Den stora efterfrågan på personal märks i hela landet och inom alla typer av branscher, inte minst kundtjänst, administration, industri och lager.

– Vi ser också att det blir allt vanligare att företagen söker specialister inom olika områden. Där kan vi på Manpower vara med och göra skillnad genom att fler får möjlighet att komma in på arbetsmarknaden och därmed också möjlighet att få den erfarenhet som efterfrågas, säger Emil Stam.

Bild på Emil Stam Att registrera sitt CV hos Manpower skapar också ännu fler möjligheter.

– När du registrerat dig hos oss blir du mer tillgänglig. Våra rekryterare och konsultchefer söker kontinuerligt igenom kandidatdatabasen på jakt efter lämpliga kandidater, menar Emil.

 

 

 

 

 Emil Stam, Regionchef Stockholm