Kock på Best Western Plus Hotel Noble House Malmö

Det här jobbet är hämtat från Arbetsförmedlingen, rekryteringen utförs inte av Manpower

Kock på Best Western Plus Hotel Noble House Malmö

Placering: 
Malmö
Bransch: 
Service, Handel, Butik
Antal tjänster: 
1
Best Western Plus Hotel Noble House är ett familjeägt fullservicehotell i centrala Malmö med 137 rum, restaurang och konferens. Vi söker nu en kock som kommer att bli del av ett härligt gäng på ett av Malmös bästa och mest omtyckta hotell.

Restaurangen och hotellet har precis genomgått stora förändringar då en stor renovering precis har avslutats. Detta innebär att du kommer att arbeta i nya fräscha miljöer och med en rad nya koncept.
Teamkänslan på Noble House är viktig och vi sätter stort värde i att ha kul tillsammans. Vår kultur präglas av ett starkt engagemang, stor frihet under ansvar, bra samarbete och en vilja att erbjuda våra gäster en fantastisk service.

Idag serverar restaurangen konferensluncher, á la carte och middagar kvällstid samt julbord. Det finns dock många möjligheter och idéer att få vara involverad i. Framöver kommer stort fokus att ligga på att utveckla vår nya konferensavdelning och där är givetvis mat och dryck en stor del av upplevelsen.
Nu söker vi en glad och inspirerande kock som gillar att arbeta i en mindre organisation och har den rätta känslan för vad som krävs för att leverera service som ligger i tiden. Som person är du självgående och prestigelös, gillar samarbete mellan avdelningar och har en positiv grundinställning. Du är nyfiken på nya mattrender och är flexibel. Du trivs bäst i en respektfull miljö och skapar förutsättningar för en god laganda och ett gott samarbete.

Arbetsuppgifter:
Tjänsten innefattar sedvanliga arbetsuppgifter i kök inom á la carte, konferens och event/middagar och du kommer arbeta både självständigt och i team vid större bokningar. Du är positiv, noggrann och kvalitetsmedveten, har god kunskap i livsmedelshygien och har känsla för det lilla extra med fokus på säsongsbetonad mat fylld med kärlek.

Arbetstider
Arbetet innebär konferensluncher under dagtid samt á la carte och event/middagar kvällstid måndag till fredag. Restaurangen är i dagsläget inte öppen på lördagar men visst helgarbete kan förekomma vid större beställningar.
Sista ansökningsdag
2019-01-27