ICA Kvantum söker Chef Deli & Kallskänk

Vi ger allt för Flens bästa! Ett bemötande likt ett besök hos goda vänner. En inspirerande miljö och kunskap som hjälper dig att upptäcka nya smaker. En bredd som inte stannar vid sortiment, utan också visar sig i det vi gör här på orten. ICA Kvantum i Flen är 36 anställda och omsätter 156 miljoner kr.

Placering: 
Flen, Katrineholm, Eskilstuna
Bransch: 
Kontor, Administration, Försäljning, marknad, reklam, Service, Handel, Butik, Management
Antal tjänster: 
1

Rekryteringen utförs i samarbete med Experis och du anställs direkt av ICA Kvantum.

Arbetsuppgifter
I rollen som chef över både Deli och Kallskänk har du personalansvar för ett härligt team på tio personer fördelat på ca sex personer på Deli och fyra på Kallskänken. Butiken har en stark sommarsäsong så där kommer ditt team öka med några medarbetare. Du kommer arbeta aktivt med att se över befintliga rutiner och processer, leda och fördela arbetet och utföra egenkontroller samt säkerställa avdelningens drift samt mål. I din ledarroll jobbar du kontinuerligt med att bygga teamet och engagera medarbetarna för att fokusera på trivsel, resultat och service.

Vill du vara med och skapa framtidens nya matupplevelser i en ICA-butik? Vi vill på ett kreativt och nytänkande sätt, se vilka nya möjligheter det finns för oss att erbjuda den bästa kundupplevelsen. Delikatessavdelningar i matbutiker är i förändring och vi vill kunna erbjuda mera matupplevelser över disk. Har du erfarenhet av att ta fram egna produkter och tillverka dem på plats, kan det komma väl till pass.
Du ansvarar för att få en affärsmässig avdelning och få rätt balans mellan rätt tempo och kvalité, samt ta ansvar för att minska matsvinnet. Du agerar strategisk med planering och processer, samtidigt som du arbetar operativt och är en i teamet ut mot kunden.

Placering är på ICA Kvantum i centrala Flen. Tjänsten är på 100% och är en tillsvidareanställning. Rollen innebär att man jobbar både dagtid och kvällstid samt helger.

Vem är du?
Vi söker dig som har ett stort intresse för mat och har flera års erfarenhet från att ha jobbat med mat eller delikatesser från restaurang, storkök eller butik. Du är en naturlig ledare som trivs i en kundnära miljö och vill ge den bästa servicen.

Du har en stark inre drivkraft som lägger stor vikt vid kvalitet och att säkerställa driften. Du gillar att laga mat i högt tempo. Vidare är du en trygg, stresstålig och ansvarstagande ledare. Du värderar kamratskap högt och har ett samarbetsvilligt beteende mot kollegor och övriga avdelningar.

Vi ser gärna att du:
* har en restaurangutbildning i grunden och minst 3 års yrkeserfarenhet
*erfarenhet från annan butik med egen produktion eller motsvarande
* är stresstålig, lugn och metodisk
* är kreativ, nytänkande och har en passion för bra råvaror är fokus

Kontaktperson
Ansök via www.experis.se. För mer information om rollen eller processen kontakta Experis rekryteringskonsult Thomas Andersson på 016-155733.
Urval kan ske löpande, så välkommen in med din ansökan.