Jobba som Hovmästare på Sturehof i sommar?

Det här jobbet är hämtat från Arbetsförmedlingen, rekryteringen utförs inte av Manpower

Placering: 
Stockholm
Bransch: 
Service, Handel, Butik
Antal tjänster: 
1
Här är jobbet för dig som älskar att jobba med människor! Hos oss jobbar du med att leda och utveckla kunniga och engagerade medarbetare. Du får dagligen användning av ditt värdskap och ger gästerna ett trevligt och personligt bemötande.

Hur ser din arbetsdag ut?
Som hovmästare är du oftast första ansiktet som gästen möter. Du tar emot bokningar, både över telefon, mail och på plats och ser till att servicen är på topp. Du upprätthåller en kommunikation mellan alla avdelningar så som kök, servis, ledning och gäster. Du är lyhörd och hjälper till i arbetet att föra restaurangen framåt och att behålla den kvalité och atmosfär vi skapat och skapar varje dag.

Som arbetsledare under din arbetsdag styr du servisen genom att ständigt påminna och slå vakt om vikten av kunskap vad det gäller mat, vin och kombinationer av dessa. Du har en stor del i att styra motivationen, stämningen och humöret i matsalen.

Vem trivs här?
Du är en pigg och glad person som är servicemedveten och som ledare utövar du ett konstruktivt ledarskap.

Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder dig en vacker arbetsplats, som för många är en plats att trivas på. Våra arbetsdagar är fulla av förväntningar och unika upplevelser. Hos oss är vardagen varierande och vi är en rolig arbetsplats i en spännande miljö med bra förmåner.

Detta är en visstidsanställning där du kommer kunna erbjudas arbete både dag- och kvällstid samt helger.

Är du intresserad?
Skicka in din ansökan till oss. Rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss
Svenska Brasserier är ett samlingsnamn för Sturehof, Stockholms Matmarknad, Riche, Teatergrillen, Taverna Brillo, Luzette och Ulriksdals Värdshus.

I likhet med internationella brasserier vi inspirerats av har vi stora restauranger med många sittplatser och generösa öppettider, men till skillnad från våra förebilder, har våra restauranger sin utgångspunkt i svensk gastronomi och estetik.

Svenska Brasserier har en värdegrund som vilar på orden generositet, tillgänglighet, trovärdighet och underhållande.
Sista ansökningsdag
2020-08-20