Företag

Lediga jobb som Registrator i Gislaved

På Manpower.se, en av Sveriges största jobbsajter, kan du söka lediga jobb som registrator. Kanske är det vi som har ditt nästa drömjobb? Vare sig du vill bli en av våra fantastiska medarbetare eller rekryterad till någon av våra kunder, söker heltidsjobb eller extrajobb som student, så är du välkommen att registrera ditt CV hos oss.

Arbetsuppgifter
Att jobba som registrator innebär främst att du ansvarar för allt som rör diareföring, post, arkivering, dokumentering och registrering. Tjänsten förekommer ofta inom offentlig verksamhet som vård och omsorg, utbildning eller olika samhällsnyttiga kontor runt om i Sverige.


Arbetsuppgifterna anpassas därmed efter din arbetsplats, men ofta ska du kunna hantera både fysiska dokument och onlinearkiv, samt vara behjälplig med detta både för dina kollegor och för allmänheten. Då många statliga verksamheter genomgår omfattande digitaliseringsprocesser kan du också vara en nyckelfigur i övergången från fysiska till digitala dokument.


Kvalifikationer
Om du inte besitter en registratorsutbildning på högskolenivå bör du ha minst tre års erfarenhet av en liknande tjänst. Du ska vara bekväm med att använda Office-paketet och kunna uttrycka dig väl och korrekt på framför allt svenska i tal och skrift.
Beroende på vilken verksamhet du arbetar för bör du också känna till relevant lagstiftning kring offentliga institutioner och vara insatt i hur ditt ansvarsområde ser ut. Som person är du noggrann, serviceinriktad och du har ett sinne för ordning och reda.