Företag

Lediga jobb som Fukttekniker i Herrljunga

På Manpower.se, en av Sveriges största jobbsajter, kan du söka lediga jobb som fukttekniker. Kanske är det vi som har ditt nästa drömjobb? Oavsett om du vill bli en av våra fantastiska medarbetare eller bli rekryterad till någon av våra kunder, om du söker heltidsjobb eller extrajobb som student, så är du välkommen att registrera ditt CV hos oss.


Arbetsbeskrivning

Som fukttekniker arbetar du bland annat med installation av utrustning, mätningar, utredningar och besiktningar i samband med fuktskador, mögelskador och vattenskador. Du kan även arbeta förebyggande vid exempelvis nybyggnationer och renoveringar av fastigheter. I arbetet ingår också att utföra beräkningar utifrån material, fukttillstånd, lufttryck och ventilationsgrad samt att analysera och tolka resultat för att kunna fatta beslut om rätt teknik för uttorkning.


Kvalifikationer

För att jobba som fukttekniker behöver du ha utbildning inom fuktteknik från exempelvis en yrkeshögskola. Det är viktigt att du har solida kunskaper om byggnadskonstruktion ur ett fuktperspektiv samt god förståelse för fuktmekanik, energieffektivitet, mikrobiologi och kemiska emissioner. Du behöver ha bra koll på byggregler, försäkringar och arbetsmiljölagen.

Eftersom jobbet innebär kundkontakt bör du vara serviceinriktad, pedagogisk och bra på konflikthantering. Goda språkkunskaper i svenska och engelska är också ett krav.