Företag

Lediga jobb som Koordinator i Kramfors

På Manpower.se, en av Sveriges största jobbsajter, kan du söka lediga jobb som koordinator. Kanske är det vi som har ditt nästa drömjobb? Vare sig du vill bli en av våra fantastiska medarbetare eller rekryterad till någon av våra kunder, söker heltidsjobb eller extrajobb som student, så är du välkommen att registrera ditt CV hos oss.

Arbetsuppgifter
Som koordinator är du ansvarig för kommunikationen mellan ett företags olika instanser, samt i många fall också för kommunikationen ut med kunder och klienter. Din uppgift är att ta emot bokningar eller beställningar, vidarebefordra dessa till företagets producenter, samt se till att tjänsterna eller produkterna levereras. Från företagets synpunkt är det viktigt att denna process genomförs optimalt och därför är din yrkesroll en viktig kugge i det större maskineriet. Att kunna analysera, prioritera och kommunicera på alla nivåer är av högsta vikt för att alla parter ska bli nöjda.
De flesta tjänster som koordinator placerar dig på större företag med filialer i många olika städer vilket innebär att du måste ha god insikt i hur dessa samarbetar rent praktiskt. Du behöver kunna upptäcka detaljerna och arbeta lösningsorienterat för att dessa ska samverka för en bättre helhet.


Kvalifikationer
För att kunna arbeta som koordinator är det meriterande om du har en utbildning inom logistik och administration, men mycket handlar också om personliga relevanta kunskaper.


Du ska kunna hantera olika affärssystem, hela Office-paketet samt ha övrig god datorvana med lätt för att lära nya program. Flytande svenska och god engelska i tal och skrift är alltid önskvärt och i övrigt krävs god kommunikationsförmåga, noggrannhet, struktur och ett konsekvenstänk. 

 

Läs mer...
Läs mer och ansök