Företag

Lediga jobb som Applikationskonsult i Kungälv

På Manpower.se, en av Sveriges största jobbsajter, kan du söka lediga jobb som applikationskonsult. Kanske är det vi som har ditt nästa drömjobb? Oavsett om du vill bli en av våra fantastiska medarbetare eller bli rekryterad till någon av våra kunder, om du söker heltidsjobb eller extrajobb som student, är du välkommen att registrera ditt CV hos oss.


Arbetsbeskrivning

Som applikationskonsult arbetar du med att implementera, anpassa och förvalta applikationer som exempelvis hr-system, ekonomisystem eller CRM-system. Du förväntas medverka i testning av nya versioner och ny funktionalitet, sätta parametrar, implementera och driftsätta system, genomföra workshops och utbilda användare av systemet. Du utformar kundanpassade lösningar tillsammans med kunder, genomför felsökning och medverkar till merförsäljning.


Kvalifikationer

Arbetet som applikationskonsult kräver servicekänsla och god förståelse för IT-applikationer och databaser. Praktisk erfarenhet av liknande applikationer är en klar fördel.

För att lyckas och trivas i en roll som denna bör du vara affärsinriktad, initiativrik och pedagogisk. Du bör vara bra på att etablera och upprätthålla kundkontakter och vara van vid en vardag där du ofta växlar mellan olika uppgifter. Du bör också vara en god problemlösare, trivas med att arbeta självständigt och i team, samt behärska svenska och engelska i tal och skrift.