Företag

Lediga jobb som verksamhetscontroller i Linköping

På Manpower.se, en av Sveriges största jobbsajter, kan du söka lediga jobb som verksamhetscontroller. Kanske är det vi som har ditt nästa drömjobb? Vare sig du vill bli en av våra fantastiska medarbetare eller rekryterad till någon av våra kunder, söker heltidsjobb eller extrajobb som student, så är du välkommen att registrera ditt CV hos oss.

Arbetsuppgifter
Som verksamhetscontroller kan du arbeta för många olika typer av företag och offentliga institutioner. En arbetsplats med många nivåer i organisationen kan behöva en verksamhetscontroller för att dokumentera, beskriva och utveckla verksamhetens olika processer. Du följer upp och mäter kundnöjdhet, hanterar synpunkter och sammanställer statistik för verksamheten.


Du hamnar mitt i centrum för att förbättra resultatutvecklingen och för att kunna styra verksamheten mot bättre resultat, både vad gäller kundnöjdhet och ekonomiska resultat. I vissa fall kan du ta mer ansvar för bland annat likviditetsplanering och för att följa upp företagets investeringar.


Kvalifikationer
Eftersom positionen som verksamhetscontroller är krävande och mångsidig bör du som söker ha en relevant högskoleexamen inom ekonomi, organisation eller ledning/styrning. Du bör ha tidigare arbetslivserfarenhet inom administration och känna till branschen väl.


Du ska vara kommunikativ och tydlig, kunna göra korrekta analyser men också presentera dem på ett lättförståeligt sätt. God datorvana och särskild kunskap om Excel är nödvändigt, samt svenska i både tal och skrift. Många företag lägger också stor vikt vid din personliga lämplighet.