Företag

Lediga jobb som VD-assistent i Solna

På Manpower.se, en av Sveriges största jobbsajter, kan du söka lediga jobb som VD-assistent. Kanske är det vi som har ditt nästa drömjobb? Oavsett om du vill bli en av våra fantastiska medarbetare eller bli rekryterad till någon av våra kunder, om du söker heltidsjobb eller extrajobb som student, är du välkommen att registrera ditt CV hos oss.


Arbetsbeskrivning:

I en tjänst som VD-assistent stöttar du företagets VD och ledningsgrupp med administrativa sysslor som till exempel kalenderbokningar och mailhantering, förberedelser av presentationsmaterial, bokning och koordinering av resor och möten, protokollföring, kvitto- och utläggshantering samt andra administrativa arbetsuppgifter.


Egenskaper:

För att passa i rollen som VD-assistent krävs vanligen att du är en van användare av officepaketet, inklusive Powerpoint och Sharepoint. Som person bör du vara proaktiv, strukturerad, bra på problemlösning samt vara flexibel, stresstålig, lättlärd, självgående och prestigelös. Goda språkkunskaper på svenska och engelska är vanligen ett krav.