Företag

Lediga jobb som Systemförvaltare i Stenungsund

På Manpower.se, en av Sveriges största jobbsajter, kan du söka lediga jobb som systemförvaltare. Kanske är det vi som har ditt nästa drömjobb? Oavsett om du vill bli en av våra fantastiska medarbetare eller rekryterad till någon av våra kunder, om du söker heltidsjobb eller extrajobb som student, är du välkommen att registrera ditt CV hos oss.


Arbetsbeskrivning

Som systemförvaltare är dina uppgifter att förvalta och utveckla it-system som exempelvis ekonomisystem, affärssystem, hr- och lönesystem eller CRM-system. Arbetsuppgifterna varierar med verksamhetens behov, men här ingår vanligen uppsättning av system, testning, kundspecifika anpassningar, felsökning, buggfixar och support till användare.

Kvalifikationer

För att jobba som systemförvaltare behöver du ha en relevant högskoleutbildning med inriktning mot systemförvaltning, eller annan utbildning i kombination med arbetslivserfarenhet. Du bör ha goda kunskaper om och intresse för komplexa it-system inom det område du vill arbeta, och vara beredd att driva projekt till stor del på egen hand.

För att lyckas i rollen krävs du är noggrann, strukturerad, samarbetsvillig och serviceinriktad. Du bör vara driven, ansvarstagande, bra på problemlösning samt ha en positiv attityd.