Företag

Lediga jobb som Marknadskoordinator i Svedala

På Manpower.se, en av Sveriges största jobbsajter, kan du söka lediga jobb som marknadskoordinator. Kanske är det vi som har ditt nästa drömjobb? Oavsett om du vill bli en av våra fantastiska medarbetare eller rekryterad till någon av våra kunder, om du söker heltidsjobb eller extrajobb som student, är du välkommen att registrera ditt CV hos oss.


Arbetsbeskrivning

I rollen som marknadskoordinator ansvarar du för marknadsföring av produkter eller tjänster i kanaler som webbplats, e-post, sociala medier och tryckta medier. Det kan handla om att framställa kataloger, rörlig bild, organisera event eller fixa varuprover och goodie bags. Arbetet är både operativt och strategiskt och innebär många externa kontakter med exempelvis reklambyrå, tryckeri och andra samarbetspartners, men också interna kontakter inom organisationen. Du arbetar vanligen tillsammans med en marknadschef som ger dig stöd i ditt dagliga arbete, och ibland finns ett helt team av marknadskoordinatorer, webbredaktörer och andra marknadsrelaterade funktioner.

Kvalifikationer

För att arbeta som marknadskoordinator bör du ha en akademisk examen eller annan relevant utbildning inom marknadsföring. Du behöver ha goda datorkunskaper, i exempelvis officepaketet, Adobe Photoshop, InDesign och något CMS. Du bör vara kommunikativ i tal och skrift, på såväl svenska som engelska. Beroende på vilka marknader du ska arbeta mot är också andra språkkunskaper meriterande.

Som person behöver du vara självgående och kunna organisera, strukturera och planera ditt eget arbete. Du bör vara kreativ, analytisk, driven och resultatinriktad samt ha lätt att kommunicera med andra människor.