Företag

Lediga jobb som Konsultchef i Trelleborg

På Manpower.se, en av Sveriges största jobbsajter, kan du söka lediga jobb som konsultchef. Kanske är det vi som har ditt nästa drömjobb? Oavsett om du vill bli en av våra fantastiska medarbetare eller rekryterad till någon av våra kunder, om du söker heltidsjobb eller extrajobb som student, är du välkommen att registrera ditt CV hos oss.


Arbetsbeskrivning

Som konsultchef arbetar du inom personaluthyrning med att resursplanera, bemanna och underhålla kandidater genom att attrahera, söka upp, boka, intervjua samt ta referenser på kandidater till konsulttjänster. Att anställa och introducera resurskonsulter för intern lönesättning, kontrakt, och liknande ingår också i arbetsuppgifterna, liksom att hantera kvalitetsuppföljning och eventuella reklamationer.

Du kommer även att arbeta med orderhantering, vilket innebär att ta emot order, sätta en kravspecifikation, prissätta och offerera. Du har även ett säljansvar mot kunder och beställare samt ansvar för att utveckla affären med befintliga kunder.


Kvalifikationer

För att arbeta som konsultchef bör du ha eftergymnasial utbildning inom personalvetenskap eller motsvarande. Det är också önskvärt att du besitter några års arbetslivserfarenhet och har goda kunskaper i svenska och engelska, så väl muntligt som skriftligt.

Du bör ha lätt för att agera självständigt och kunna fatta egna beslut. Du bör även vara empatisk, engagerad, en god problemlösare, kreativ, initiativrik och stresstålig. Social kompetens är viktigt i rollen som konsultchef.

Läs mer...
Läs mer och ansök
Läs mer...
Läs mer och ansök