Vår kompetens

Att behålla motivationen i jobbsökandet är inte alltid lätt. Med en personlig arbetsmarknadskonsult får du det stöd du behöver under resan för att uppnå ditt mål.

Manpower Matchnings arbetsmarknadskonsulter är experter inom arbetsmarknad och har lång erfarenhet av att matcha kompetens mot marknadens behov. Våra arbetsmarknadskonsulter är mycket kunniga och engagerade med en bredd i utbildning och erfarenhet från många olika yrken och branscher, och egen erfarenhet av att vara arbetssökande.

Vi har stor kunskap och kännedom om den lokala arbetsmarknaden inom olika branscher och yrkesområden då vi dagligen har kontakt med företag och organisationer på respektive ort, för att hitta rekryteringsbehov och praktikmöjligheter.

Alla arbetsmarknadskonsulter har fördjupade kunskaper inom rekrytering, matchning och coaching, och alla internutbildas i Manpower Matchning Masterträning för att säkerställa att vi jobbar med en hög kvalitet och fokus på individ och resultat.

Våra kompetenta studie- och yrkesvägledare är specialiserade på att kunna stötta dig i funderingar kring att påbörja studier eller hitta en ny väg i karriären och uppdaterar sig ständigt på vad som är på gång när det gäller allt som rör utbildning.

Vi har ett nära samarbete med våra kollegor inom vår bemannings- och rekryteringsverksamhet vilket gör att vi har ett starkt arbetsgivarfokus och kan erbjuda en unik tillgång till lokala och nationella kontaktnät.