Det här är Manpower

Få företag erbjuder lika stora möjligheter att utvecklas i arbetslivet som Manpower. Vi är en av Sveriges största arbetsgivare och ger jobb åt omkring 1000 personer varje månad, blir du en av dem?

Vi ger dig Sveriges bredaste urval av jobb – oavsett om du vill arbeta som uthyrd eller vill bli rekryterad till ett annat företag.

På manpower.se, en av Sveriges största jobbsajter, kan du söka lediga jobb i hela Sverige. Hos oss kan du hitta både Manpowerjobb och jobbannsonser från Arbetsförmedlingen. Kanske är det vi som har ditt nästa drömjobb? Vare sig du vill bli en av våra fantastiska medarbetare eller rekryterad till någon av våra kunder, söker heltidsjobb eller extrajobb som student, så är du välkommen att registrera ditt CV hos oss. Du kan också få Stöd & Matchning genom Manpower Matchning. Och vill du få tips och inspiration? Titta gärna in på inspiration.manpower.se

Bland Manpowers kunder hittar du många av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare och vi verkar inom de flesta branscher.

Varje år har vi en miljon kontakter med näringslivet och ger jobb åt omkring 1000 personer varje månad, vilket förstås ger dig goda chanser att hitta just ditt drömjobb via oss!

Läs gärna mer om våra värderingar, vårt omfattande CSR-arbete och vår historia.