Våra varumärken och erbjudanden

Manpower är en del av ManpowerGroup som är världsledande inom kompetensförsörjning.

ManpowerGroup logotyp

ManpowerGroup är världsledande inom bemanningsrelaterade tjänster. Genom globala insikter och lokal expertkunskap skapar vi värde för våra kunder. Mer om ManpowerGroup.

Vi arbetar med stora och små företag i många olika branscher under tre varumärken:

 

Experis logotypExperis erbjuder konsulttjänster, projektlösningar och Managed Services inom IT. Experis är med och skapar ny IT-kompetens, bland annat genom Experis Academy. 

 

Manpower logotypMed en av Sveriges största kandidatbaser och vår stora kunskap om olika verksamheters behov matchar vi rätt person på rätt plats. Vi har över 65 års erfarenhet av att bemanna och rekrytera personal.

 

Talent Solution hjälper organisationer med att attrahera, leda och utveckla talanger, för att säkra rätt kompetens idag och i framtiden. Vi erbjuder flexibla och skalbara lösningar inom rekrytering och ledarskap.

 

 

Jefferson Wells erbjuder rekrytering och konsultstöd av chefer och specialister inom bland annat ekonomi, marknad och försäljning samt ingenjörsområdet. Jefferson Wells tillkom i Manpowergruppen i december 2020.

 

 

Manpower Matchning - Stöd & matchning för de som är arbetslösa och inskrivna på arbetsförmedlningen.Vi hjälper till nytt jobb eller utbildning. Mer om Manpower Matchning