Våra varumärken och erbjudanden

Manpower är en del av ManpowerGroup som är världsledande inom kompetensförsörjning.

ManpowerGroup logotyp

ManpowerGroup är världsledande inom bemanningsrelaterade tjänster. Genom globala insikter och lokal expertkunskap skapar vi värde för våra kunder. Mer om ManpowerGroup.

Vi arbetar med stora och små företag i många olika branscher under tre varumärken:

 

Experis logotypExperis erbjuder kompetensförsörjning av chefer och specialister – via konsultverksamhet, rekrytering och projektlösningar. Vi  kombinerar vår branscherfarenhet med vår kunskap om människans potential får vi både individer och verksamheter att växa. Mer om Experis.

 

Manpower logotypMed en av Sveriges största kandidatbaser och vår stora kunskap om olika verksamheters behov matchar vi rätt person på rätt plats. Vi har över 65 års erfarenhet av att bemanna och rekrytera personal.

 

Right Management logotypRight Management hjälper våra kunder att vinna i en värld som ständigt förändras genom att utforma och genomföra lösningar som ser till att verksamhetens HR-strategi stämmer överens med bolagens verksamhetsstrategi. Mer om Right Management.


Vi skapar även skräddarsydda lösningar utifrån företagens behov under våra erbjudanden:

ManpowerGroup Solutions logotypManpowerGroup Solutions är en global outsourcingleverantör av skräddarsydda och skalbara lösningar. Mer om ManpowerGroup Solutions.

 

  

Manpower Matchning - Stöd & matchning för de som är arbetslösa och inskrivna på arbetsförmedlningen.Vi hjälper till nytt jobb eller utbildning. Mer om Manpower Matchning