Försäljning & kundtjänst

Personal som vet hur man sätter kunden i fokus

Kundtjänst & försäljning är ett av våra specialistområden. Vi tillsätter hälften av landets alla kundtjänstuppdrag och våra konsultchefer är experter på att hitta rätt person till rätt plats och i rätt tid.

Som kundtjänstmedarbetare är du en viktig kugge i hjulet för företaget! Tack vare dig får kunderna svar på sina frågor och du bidrar på så sätt till att kunderna blir nöjda och att verksamheten löper på.

Vill du veta mer om hur det är att arbete inom kundtjänst? Läs mer om vad våra kollegor har att säga på vår blogg

Som uthyrd konsult från Manpower har man alltid god anställningstrygghet med kollektivavtal och garantilön. Alla konsulter har en egen konsultchef som coachar och säkerställer att allt fungerar bra och att arbetet känns utvecklande. Vi ser också till att erbjuda kompetenshöjning och vidareutbildning så att konsulten är väl rustad inför arbetsmarknadens förändringar och nya krav. På så sätt får du som kund också en extra trygghet i att allt fungerar på bästa sätt.

Efterfrågan är stor

Vi har ett löpande behov av dig som vill arbeta som innesäljare, säljsupport, besöksbokare, orderadministratör eller med kundtjänst. Självklart är yrkeserfarenhet meriterande men vi välkomnar även dig med rätt personlighet, dvs du bör vara ambitiös, serviceinriktad och ha ett övertygande sätt. Språkkunskaper är också meriterande.Vi söker dig som har ett genuint intresse för kundservice och trivs med att arbeta i ett högt tempo. Du är en självgående, noggrann och social med känsla för professionellt kundbemötande.

Om du letar nytt jobb som försäljningschef eller liknande chefsjobb är du välkommen att kontakta vårt systerbolag Experis.