Det perfekta första jobbet i början av karriären

Det finns ju gott om jobb, varför ska man jobba för Manpower och inte söka jobb direkt hos ett företag?

När du jobbar på Manpower är du anställd på Manpower, och det är vårt ansvar att hitta jobben. Vi är ju stora, så du får tillgång till hela vårt stora nätverk. Vill du sedan utvecklas i andra roller så finns det bra möjligheter att göra det utan att avsluta din anställning. Du får helt enkelt möjlighet att imponera på flera olika företag och känna dig för. 

Manpower är en av Sveriges största arbetsgivare. Genom våra verksamhetsområden – uthyrning, rekrytering, Stöd & Matchning – ger vi jobb åt omkring 1 000 personer varje månad. Bland våra kunder hittar du många av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare och vi verkar inom de flesta branscher.

Är du redo för ditt första jobb? Du hittar flera olika möjligheter hos Manpower!

  • Är du en person som vet hur man sätter kunden i fokus? Vill du jobba på kontor? Kanske kundservice eller reception kan vara något för dig!
  • Vill du ha ett omväxlande arbete och möjlighet att påverka när och var du jobbar? Lager och industrijobb är fysiska jobb där varken du eller tiden står still. 
  • Våra Student- och Extrajobb är en perfekt start för dig som vill kombinera dina studier eller annat deltidsjobb och skaffa dig nya erfarenheter samtidigt.