Tekniker

Teknisk och social kompetens

Är du produktionstekniker, drifttekniker, styr/reglertekniker, automationstekniker eller materialplanerare och på jakt efter nya utmaningar? Vill du 

ha första tjing på spännande uppdrag? I så fall vill vi gärna träffa dig. Manpower Teknik vänder sig till nyexaminerade tekniker och ingenjörer såväl som dig med erfarenhet som lockas av rollen som konsult på Sveriges ledande bemannings- och rekryteringsföretag. Våra kunder finns över hela Sverige, i alla branscher och i alla storlekar.

Ett flexibelt och utvecklande arbete som tekniker
Som konsult hos oss får du en traditionell anställning med allt vad det innebär i form av marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Friskvårdsbidrag och företagshälsovård ingår också. Eftersom du blir anställd av oss men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder bör du vara social och ha lätt att anpassa dig till nya arbetskulturer. En roll som ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling.