Försäljning & kundtjänst

Är ett av våra specialistområden. Vi tillsätter hälften av landets alla kundtjänstuppdrag och våra konsultchefer är experter på att hitta rätt person till rätt plats och i rätt tid.

KONTAKTA OSS

Vi har personalen som hjälper er att skapa tillväxt, mer nöjda kunder och upplevelser i världsklass.

Våra konsulter inom försäljning och kundtjänst hjälper din verksamhet att växa. Oavsett om ni är ett mindre team eller ett stort callcenter som behöver förstärka ert team med säljare, innesäljare, besöksbokare eller kundtjänstkollega så säkerställer Manpowers urvalsprocess rätt konsult till rätt uppdrag. Vi tillsätter löpande personal med erfarenhet av kundansvar, orderadministration, säljsupport, produktdemonstration eller butiksarbete.

Bemanning och rekrytering av tjänster inom försäljning & kundtjänst

Manpower är experter på att matcha rätt kandidater med rätt uppdrag inom försäljning & kundtjänst. Oavsett om ni har ett tillfälligt eller permanent behov hjälper vi er att hitta den kandidat som bäst matchar ert behov.

Vad kan vi erbjuda dig som söker du personal inom försäljning & kundtjänst

Manpower har i över 60 år hjälpt arbetsgivare med bemannings och rekryteringslösningar inom försäljning & kundtjänst. Vi har lång erfarenhet av att tillsätta orderadministration, säljsupport, produktdemonstration eller butiksarbete. Våra konsultchefer och rekryteringskonsulter är alla specialiserade inom försäljning & kundtjänst och har lång erfarenhet av yrkesområdet. Vi arbetar proaktivt med att intervjua kandidater med rätt kompetens för att säkerställa en effektiv rekryteringsprocess utifrån era behov.

Hur attraherar vi kandidater?

Manpower arbetar långsiktigt med sökordsoptimerad webbannonsering för att komma högt upp i kandidaters Googlesökningar. Annonsen publiceras på manpower.se, en av Sveriges största privata jobbsajter. Annonsen sprids på olika jobboards t ex Indeed och Arbetsförmedlingens platsbank. Behöver ni attrahera ett större antal kandidater, skapas en målgruppsanpassad digital annonsering.

När våra konsulter mår bra, blir jobbet bra.

Som uthyrd konsult från Manpower har man alltid god anställningstrygghet med kollektivavtal och garantilön. Alla konsulter har en egen konsultchef som coachar och säkerställer att allt fungerar bra och att arbetet känns utvecklande. Vi ser också till att erbjuda kompetenshöjning och vidareutbildning så att konsulten är väl rustad inför arbetsmarknadens förändringar och nya krav. På så sätt får du som kund också en extra trygghet i att allt fungerar på bästa sätt, och vi tar arbetsgivaransvaret.

Hör av dig!

Låt oss på Manpower hjälpa dig med en skräddarsydd bemanningslösning för er verksamhet. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig inom kort.

KONTAKTA OSS