Administration & support

Manpower hjälper dagligen våra kunder och beställare med olika kompetenser inom administration och supporttjänster.

KONTAKTA OSS

Vår förmåga att förstå er unika utmaning, matcha den mot rätt kompetens och personlighet skapar ett vinnande team på ert kontor.

Vår personal inom administration och support skapar ordning där det lätt blir kaos. Vår personal är startklar och består exempelvis av: Assistenter, administratörer, registrerare, kontorssupport, receptionister, inköp- och projektassistenter samt VD- assistenter.

Bemanning och rekrytering av tjänster inom administration & support

Manpower är experter på att matcha rätt kandidater med rätt uppdrag inom administration och support. Oavsett om ni har ett tillfälligt eller permanent behov hjälper vi er att hitta den kandidat som bäst matchar ert behov.

Vad kan vi erbjuda dig som söker du personal inom administration & support?

Manpower har i över 60 år hjälpt arbetsgivare med bemannings och rekryteringslösningar inom administration och support. Vi har lång erfarenhet av att tillsätta administratörer, registrerare, kontorssupport, receptionister, inköp- och projektassistenter samt VD-assistenter. Våra konsultchefer och rekryteringskonsulter är alla specialiserade inom administration och support och har lång erfarenhet av yrkesområdet. Vi arbetar proaktivt med att intervjua kandidater med rätt kompetens för att säkerställa en effektiv rekryteringsprocess utifrån era behov.

Hur attraherar vi kandidater?

Manpower arbetar långsiktigt med sökordsoptimerad webbannonsering för att komma högt upp i kandidaters Googlesökningar. Annonsen publiceras på manpower.se, en av Sveriges största privata jobbsajter. Annonsen sprids på olika jobboards t ex Indeed och Arbetsförmedlingens platsbank. Behöver ni attrahera ett större antal kandidater, skapas en målgruppsanpassad digital annonsering.

När våra konsulter mår bra, blir jobbet bra.

Som uthyrd konsult från Manpower har man alltid god anställningstrygghet med kollektivavtal och garantilön. Alla konsulter har en egen konsultchef som coachar och säkerställer att allt fungerar bra och att arbetet känns utvecklande. Vi ser också till att erbjuda kompetenshöjning och vidareutbildning så att konsulten är väl rustad inför arbetsmarknadens förändringar och nya krav. På så sätt får du som kund också en extra trygghet i att allt fungerar på bästa sätt, och vi tar arbetsgivaransvaret.

Hör av dig!

Låt oss på Manpower hjälpa dig med en skräddarsydd bemanningslösning för er verksamhet. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig inom kort.

KONTAKTA OSS