"Manpower hjälpte mig att hitta ett nytt jobb"

Här får du värdefulla tips och användbara karriärråd som hjälper dig att hitta och säkra det jobb du letar efter.

Sophia

Att jobba som konsult

Vill du både ha omväxling i arbetet och en trygg anställning? Genom oss får du möjlighet att komma in på Sveriges mest välkända och attraktiva företag och myndigheter. Börja din karriär som konsult på Manpower. Genom varierande uppdrag utvecklas du samtidigt som du bygger upp ditt personliga nätverk och snabbt stärker ditt CV. När du arbetar hos oss har du fast lön, reglerad semester och all annan trygghet som en anställning ger.

Inte hittat din grej än?

Hos oss på Manpower finns mängder av olika yrken att prova på.

Dina frågor är viktiga för oss

Här hittar du information som hjälper dig på vägen till ditt nästa jobb!

Hur får jag ett jobb?

 

Vägen till att få ett jobb hos Manpower är uppdelat i två steg.

 

1. Skapa ett konto på manpower.se 

2. Med ett Manpowerkonto kan du sedan söka de jobb du är intresserad av eller skapa en jobbevakning och få tips på lediga jobb direkt i din mail.

Hur söker jag era jobb?

Så här söker du jobb hos oss:

 1. Hitta ett jobb du vill söka
  Ange ett eller flera sökord i sökrutan. Ange också en plats för att hitta jobb nära dig. Du kan också välja att inte fylla i någon plats, om du vill se alla jobb vi har inom det sökord du angett, eller bara ange en plats för att se alla lediga jobb på din ort. Anger du inga sökord alls får du upp alla våra lediga jobb, från nyast till äldst.

  Du kan filtrera resultatet genom filtren till vänster. Du kan ange yrkesområde, ändra ordningen på resultaten och välja att se våra konsultuppdrag eller rekryteringsuppdrag till fasta tjänster. Du kan bestämma om du vill se jobb som utgår ifrån en fast plats, på distans eller både och.

  Slutligen kan du också välja att lägga till jobb från Platsbanken, Arbetsförmedlingens jobbsajt, för att se alla lediga jobb inom den sökning och filtrering du gjort. När du har en lista med jobb letar du upp det som känns mest intressant och klickar på det. Du kommer då till en ny sida där jobbet beskrivs närmare.

 2. Skicka in din ansökan
  Du ansöker jobbet genom att klicka på ANSÖK NU. Då hamnar du på en sida där du kan logga in på ditt Manpower-konto. Du loggar in via Facebook. LinkedIn eller ditt konto med mailadress och lösenord. Har du inget konto klickar du på Skapa konto här. På denna sida anger du mailadress och ett lösenord. Lösenordet måste innehålla specialtecken, siffra och versal. Efter det läser och accepterar du vårt användaravtal och väljer om du vill motta karriärtips och förfrågningar om undersökningar. Klicka sedan på SKAPA KONTO. Därefter kommer du automatiskt till ansökningsprocessen för det aktuella jobbet.

  Du kommer nu att få svara på några frågor om dig själv och kan ladda upp ditt CV. Då fylls många av svarsfälten i automatiskt. Gå igenom hela processen och klicka till sist på Fortsätt så kommer din ansökan in till ansvarig rekryterare. När du är inloggad kan du också söka fler jobb.

 3. Återkoppling från oss
  Direkt efter att du gjort en ansökan får du ett bekräftelsemail från oss med mer information om vad som händer nu. Valde du att få karriärtips kommer det även dyka upp mail i ett några veckor med tips på hur du förbättrar ditt CV, vad du ska tänka på på en jobbintervjun och andra smarta tips. Återkoppling på din ansökan får du antingen via mail eller telefon. 

Lycka till med din ansökan!

Vad händer när jag har registrerat mig?

När du registrerat ditt CV blir du tillgänglig för våra konsultchefer och rekryteringskonsulter som letar efter personal till olika tjänster. För att öka dina chanser att få ett jobb är det viktigt att du är aktiv i ditt jobbsökande. Gå in på vår hemsida för att leta efter intressanta tjänster och när du hittar ett jobb som du vill söka är det bara klicka på Ansök så följer ditt CV med automatiskt.

Har ni på Manpower behov av just min kompetens?

Vårt behov av personal varierar. Genom att söka bland lediga tjänster på vår hemsida får du en liten uppfattning om hur stor efterfrågan vi och våra kunder har på just din kompetens. Om du vill ha mer aktuell information är du välkommen att kontakta oss. 

 

Hur ligger jag till i processen?

Vi arbetar för att du ska få svar på din ansökan så snart som möjligt. Har du sökt en tjänst hos Manpower får du alltid svar senast när tillsättningen är gjord, antingen via telefon eller mail.

 
Ledare på Manpower

Cristina Quarles Van Ufford

Head of Center of Recruitment

Om du jobbar extra via Manpower har du inte bara möjlighet att tjäna extra pengar eller dryga ut studiemedlen, du får också möta attraktiva arbetsgivare och möjlighet att skaffa arbetslivserfarenhet innan du ens är klar med din utbildning.

Rakim
Rakim
huManpower

Människor som du gör skillnad.

MANPOWER = JOBB!

Ansök idag!

Ladda ner vår CV-guide

och få tips i hur du sticker ut från mängden när du söker jobb

LADDA NER