Vill du bli konsult på Manpower?

Vi matchar din kompetens mot några av Sveriges mest attraktiva verksamheter och varumärken, så att du kan hitta ditt drömjobb!

Bli en av våra 4500 konsulter på Manpower

Som konsult får du möjlighet att utvecklas genom nya spännande uppdrag samtidigt som du bygger upp ditt personliga nätverk och snabbt stärker ditt CV. När du arbetar hos oss har du fast lön, reglerad semester och all annan trygghet som en anställning ger.

Se våra lediga jobb

Sök bland hundratals jobb

Se alla jobb

Frågor och svar

Hur är det att vara konsult på Manpower?

Vad innebär det att vara konsult?

Som konsult blir du anställd av Manpower men jobbar på ett uppdrag hos någon av våra kunder. Det kan vara korta eller längre uppdrag. Du får timlön och har en garantilön om du blir utan uppdrag. Vi har kollektivavtal vilket gör att du kan känna dig trygg i din anställning hos oss.

5 fördelar med att vara konsult hos Manpower

1. Du får möjlighet att prova på olika roller och branscher

Gillar du att prova på nya saker och att träffa människor? Då är konsultrollen rätt för dig! Att arbeta som ambulerande konsult ger dig möjlighet att testa på olika roller, företag och branscher. Som konsult på Manpower bygger du på så sätt värdefull erfarenhet och ett attraktivt CV.

2. Du får en konsultchef som stöttar och coachar

Med Manpower som din Karriärpartner får du en personlig konsultchef som du kan vända dig till under din anställning gällande ditt aktuella uppdrag och din framtida karriär.

3. Du bygger ett brett nätverk

Genom att arbeta på flera olika arbetsplatser träffar du många nya människor och bygger snabbt ett värdefullt nätverk för din fortsatta karriär.

4. Du täcks av kollektivavtal

Som konsult på Manpower regleras din anställning av ett kollektivavtal, vilket ger dig avtalsenliga arbetsvillkor. Kollektivavtalet styr exempelvis din lön, semester, pension och vilken ersättning som betalas ut för obekväm arbetstid och övertidsarbete.

5. Du har garantilön och bra förmåner

Som konsult på Manpower garanterar vi att du får en del av din lön, så kallad garantilön, om ditt uppdrag av någon anledning avslutas till dess att vi har hittat ett nytt spännande uppdrag.

Som konsult på Manpower ingår bl a nedan förmåner:

  • Friskvårdsbidrag
  • Fri tillgång till 4500 utbildningar, föreläsningar och ljudböcker
  • Försäkringar
  • Tjänstepension

Är du redan konsult hos oss?

Logga in på MyManpower att tidsrapportera, hitta information om din anställning eller läsa nyheter från ManpowerGroup. Dina inloggningsuppgifter hittar du i välkomstmailet du fick i början av din anställning.

TILL INTRANÄTET

Skapa en profil - och sök bland 100.000 lediga jobb!

KOM IGÅNG!