Engineering-Factory

Behöver du hyra eller rekrytera personal?

Saknar din verksamhet nyckelpersoner? Manpower hjälper dig att hitta de kompetenser du behöver i din verksamhet

KONTAKTA OSS
tobias

Vi hjälper dig att hitta och attrahera den kompetens du behöver för att skapa tillväxt i en föränderlig omvärld.

Vi förstår din verksamhet och har förmågan att stärka den med mänsklig potential. Oavsett om du behöver hjälp med temporär förstärkning, strategisk bemanning eller rekrytering.

Våra erbjudanden

Bemanning

Behöver du hyra in riktigt vass personal? Med över 50 lokala kontor finns vi alltid nära dig.

Rekrytering

Via vårt systerföretag Jefferson Wells levererar vi snabbt vassa kandidater när du behöver rekrytera.

Onsite volymlösningar

I ett nära samarbete med dig som kund kan vi tillsätta stora volymer av personal Just-In-Time

HuManpower your business!

Manpowers konsulter gör skillnad varje dag. Vi kallar det HuManpower. Behöver ni någon som gör skillnad hos er?

Kontakta oss idag!

Varför ska du välja Manpower?

Nedan listar vi fördelar med att ha Manpower som partner.

Vi finns nära

För att kunna matcha just ditt företags behov behöver vi förstå era specifika utmaningar och er lokala marknad. Därför har vi över 50 kontor över hela Sverige. Att vi alltid finns nära gör att vi kan bygga långsiktiga relationer med ditt företag och de lokala kandidaterna och konsulterna.

Vi är snabba

När behovet att hyra in personal uppstår måste det ofta lösas snabbt, och bli rätt från början. Som Sveriges största bemanningsföretag har vi ett brett kontaktnät och väl beprövade processer som gör att vi snabbt hittar rätt kompetens.

Vi är trygga

Vår erfarenhet, storlek och våra beprövade processer gör att vi alltid kan hålla vad vi lovar. Och oftast överträffa förväntningarna. Oavsett om det gäller att hitta en specifik spetskompetens eller bemanna en hel fabrik. Vår finansiella stabilitet gör också att du kan lita på att vi finns där för dig, oavsett konjunkturläge. När våra konsulter mår bra, blir jobbet bra. Som uthyrd konsult från Manpower har man alltid god anställningstrygghet med kollektivavtal och garantilön. Alla konsulter har en egen konsultchef som coachar och säkerställer att allt fungerar bra och att arbetet känns utvecklande. Vi ser också till att erbjuda kompetenshöjning och vidareutbildning så att konsulten är väl rustad inför arbetsmarknadens förändringar och nya krav. På så sätt får du som kund också en extra trygghet i att allt fungerar på bästa sätt, och vi tar arbetsgivaransvaret.

Vi jobbar för ett hållbart arbetsliv

 Som en av Sveriges största arbetsgivare har vi både möjlighet och ansvar att skapa en positiv förändring i arbetslivet. Genom att få in människor på arbetsmarknaden, utveckla dem i sina yrken och bidra till jämställda och inkluderande arbetsplatser gör vi skillnad varje dag – för människor, företag och samhället i stort.

Green Business Transformation

Den ökande efterfrågan på hållbara affärsmodeller, i ljuset av klimatförändringarna, sätter tryck på företag att anpassa sig. Prognoser indikerar att den gröna omställningen kan skapa upp till 30 miljoner nya jobb fram till 2030. ManpowerGroups Global Insights-studie undersöker konsekvenserna av denna omställning för både arbetsgivare och arbetstagare. Studien blir vägledande för att förstå och navigera de förändringar som den hållbara omställningen medför på arbetsmarknaden.

LÄS RAPPORTEN
loading
Ledare på Manpower

Patric Palm

Managing Director Manpower Enterprise

Hur ska vi hjälpa våra kunder att nå framgång? Vi tror på närhet och att lära känna varandra. Därför finns vi nära dig med målet att leverera konsulter med rätt personlighet som vill utvecklas och växa tillsammans med verksamheten