Inom offentlig sektor

Jobbar du inom en myndighet, länsstyrelse eller ett statligt eller kommunalägt företag? Oavsett var inom den offentliga sektorn som du och din organisation hör hemma så kan Manpower stötta er med värdefull kompetens.

KONTAKTA OSS

Oavsett var i landet ni behöver stöd så är vi en pålitlig partner.

Vi finns på mer än 50 platser runt om i Sverige, det är et trygghet för regioner och myndigheter med stort geografiskt ansvar. Manpower ett värderingsstyrt bolag som inkluderar alla människor på arbetsmarknaden. Vi är 7 000 kollegor på drygt 50 orter i Sverige som tillsammans jobbar efter tydliga värderingar: tro på människans förmåga samt kraften i kunskap och innovation. Vi tycker att alla har rätt till ett jobb och vårt mål är att hjälpa människor till egen försörjning. Manpower, tillsammans med övriga varumärken inom ManpowerGroup i Sverige har siktet inställt på att vara en bra leverantör och arbetsgivare som kan leva upp de till de tuffa krav som ställs för att vinna nya ramavtal inom offentliga sektorn. Under åren har vi byggt upp en stor kunskap och erfarenhet kring anbudsprocessor, lagen om offentlig upphandling och allt annat som krävs för att lyckas på resan från anbud till leverans. Oavsett om ni ska upphandla tjänstemän, kollektivpersonal eller projektledning av nya IT system så har vi förmågan att leverera. Under åren har vi Manpower haft förmånen att leverera en stor bredd av kompetens till olika delar av den offentliga sektorn. Våra vunna ramavtal spänner från rekrytering till bemanning och våra konsulter har haft förmånen att arbeta inom både myndigheter, kommuner och landsting. Tillsammans med anbud- och upphandlingsansvariga har våra affärsansvariga utvecklat effektiva processer för avrop och leverans. Som leverantör har vi högt följer vi höga etiska

Bemanning och rekrytering av tjänster inom offentlig sektor?

Manpower är experter på att matcha rätt kandidater med rätt uppdrag inom offentlig sektor. Oavsett om ni har ett tillfälligt eller permanent behov hjälper vi er att hitta den kandidat som bäst matchar ert behov.

Vad kan vi erbjuda dig som söker du personal inom offentlig sektor?

Manpower har i över 60 år hjälpt arbetsgivare med bemannings- och rekryteringslösningar inom offentlig sektor. Våra konsultchefer och rekryteringskonsulter är alla specialiserade inom offentlig sektor och har lång erfarenhet av området. Vi arbetar proaktivt med att intervjua kandidater med rätt kompetens för att säkerställa en effektiv rekryteringsprocess utifrån era behov.

Hur attraherar vi kandidater?

Manpower arbetar långsiktigt med sökordsoptimerad webbannonsering för att komma högt upp i kandidaters Googlesökningar. Annonsen publiceras på manpower.se, en av Sveriges största privata jobbsajter. Annonsen sprids på olika jobboards t ex Indeed och Arbetsförmedlingens platsbank. Behöver ni attrahera ett större antal kandidater, skapas en målgruppsanpassad digital annonsering.

 

När våra konsulter mår bra, blir jobbet bra.

Som uthyrd konsult från Manpower har man alltid god anställningstrygghet med kollektivavtal och garantilön. Alla konsulter har en egen konsultchef som coachar och säkerställer att allt fungerar bra och att arbetet känns utvecklande. Vi ser också till att erbjuda kompetenshöjning och vidareutbildning så att konsulten är väl rustad inför arbetsmarknadens förändringar och nya krav. På så sätt får du som kund också en extra trygghet i att allt fungerar på bästa sätt, och vi tar arbetsgivaransvaret.

Hör av dig!

Låt oss på Manpower hjälpa dig med en skräddarsydd bemanningslösning för er verksamhet. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig inom kort.

KONTAKTA OSS