Logistik, lager & e-handel

Manpower är din partner inom den snabbt växande logistik, lager och e-handeln. En bransch som kännetecknas av tuff konkurrens, snabba tempoväxlingar och därmed snabbt skiftande personalbehov.

KONTAKTA OSS

Inom Manpowers kompetensområde logistik och e-handel är det alltid snabba lägen.

Under åren med snabb tillväxt inom logistik och e-handel har Manpower byggt upp en stor expertis med fokus på innovativa bemanningslösningar inom logistik och e-handel. Flertalet konsultchefer, Onsite managers och övrig intern personal har nu lång erfarenhet av lager, logistik och e-handel. Det ger en snabb förståelse för er unika affär och en träffsäker och effektiv lösning. Vi har alltid startklar personal som är redo att göra skillnad på ert lager. Kontakta oss när ni behöver: Orderplock, lagerarbetare, terminalarbetare, truckförare, chaufförer eller teamledare med erfarenhet av logistik och e-handel.

Bemanning och rekrytering av tjänster inom lager, logistik & e-handel

Manpower är experter på att matcha rätt kandidater med rätt uppdrag inom lager, logistik & e-handel. Oavsett om ni har ett tillfälligt eller permanent behov hjälper vi er att hitta den kandidat som bäst matchar ert behov.

Vad kan vi erbjuda dig som söker personal inom lager, logistik & e-handel?

Manpower har i över 60 år hjälpt arbetsgivare med bemannings och rekryteringslösningar inom lager, logistik & e-handel. Vi har lång erfarenhet av att tillsätta lagerarbetare, terminalarbetare, truckförare, chaufförer eller teamledare med erfarenhet av logistik och e-handel. Våra konsultchefer och rekryteringskonsulter är alla specialiserade inom lager, logistik & e-handel och har lång erfarenhet av yrkesområdet. Vi arbetar proaktivt med att intervjua kandidater med rätt kompetens för att säkerställa en effektiv rekryteringsprocess utifrån era behov. 

Hur attraherar vi kandidater?

Manpower arbetar långsiktigt med sökordsoptimerad webbannonsering för att komma högt upp i kandidaters Googlesökningar. Annonsen publiceras på manpower.se, en av Sveriges största privata jobbsajter. Annonsen sprids på olika jobboards t ex Indeed och Arbetsförmedlingens platsbank. Behöver ni attrahera ett större antal kandidater, skapas en målgruppsanpassad digital annonsering.

När våra konsulter mår bra, blir jobbet bra.

Som uthyrd konsult från Manpower har man alltid god anställningstrygghet med kollektivavtal och garantilön. Alla konsulter har en egen konsultchef som coachar och säkerställer att allt fungerar bra och att arbetet känns utvecklande. Vi ser också till att erbjuda kompetenshöjning och vidareutbildning så att konsulten är väl rustad inför arbetsmarknadens förändringar och nya krav. På så sätt får du som kund också en extra trygghet i att allt fungerar på bästa sätt, och vi tar arbetsgivaransvaret.

Hör av dig!

Låt oss på Manpower hjälpa dig med en skräddarsydd bemanningslösning för er verksamhet. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig inom kort.

KONTAKTA OSS