Ekonomi & inköp

Manpowers långa erfarenhet och stora nätverk gör att vi snabbt förstår ditt företags utmaningar och kan erbjuda ekonomi-/ inköpskompetens i toppklass.

KONTAKTA OSS

Vi hjälper dig hitta personal som brinner för siffror och kvalitet.

Utifrån Manpowers långa erfarenhet och vårt stora nätverk förstår vi snabbt ditt företags utmaningar och kan erbjuda administrativ personal i toppklass. Genom vår urvalsprocess säkerställer vi samtidigt att den vi hyr ut har ett engagemang och en personlighet som förstärker ert team. Att snabbt hitta rätt personal spar både tid och pengar. Vi kan hjälpa dig med t ex Inköpsassistenter, projektassistenter och administratörer.

Bemanning och rekrytering av tjänster inom ekonomi och inköp

Manpower är experter på att matcha rätt kandidater med rätt uppdrag inom ekonomi och inköp. Oavsett om ni har ett tillfälligt eller permanent behov hjälper vi er att hitta den kandidat som bäst matchar ert behov

Vad kan vi erbjuda dig som söker du personal inom ekonomi och inöp?

Manpower har i över 60 år hjälpt arbetsgivare med bemannings och rekryteringslösningar inom ekonomi och inköp. Vi har lång erfarenhet av att tillsätta inköpsassistenter, projektassistenter och administratörer. Våra konsultchefer och rekryteringskonsulter är alla specialiserade inom ekonomi och inköp och har lång erfarenhet av yrkesområdet. Vi arbetar proaktivt med att intervjua kandidater med rätt kompetens för att säkerställa en effektiv rekryteringsprocess utifrån era behov.

Hur attraherar vi kandidater?

Manpower arbetar långsiktigt med sökordsoptimerad webbannonsering för att komma högt upp i kandidaters Googlesökningar. Annonsen publiceras på manpower.se, en av Sveriges största privata jobbsajter. Annonsen sprids på olika jobboards t ex Indeed och Arbetsförmedlingens platsbank. Behöver vi attrahera ett större antal kandidater, skapas en målgruppsanpassad digital annonsering.

När våra konsulter mår bra, blir jobbet bra.

Som uthyrd konsult från Manpower har man alltid god anställningstrygghet med kollektivavtal och garantilön. Alla konsulter har en egen konsultchef som coachar och säkerställer att allt fungerar bra och att arbetet känns utvecklande. Vi ser också till att erbjuda kompetenshöjning och vidareutbildning så att konsulten är väl rustad inför arbetsmarknadens förändringar och nya krav. På så sätt får du som kund också en extra trygghet i att allt fungerar på bästa sätt, och vi tar arbetsgivaransvaret.

Hör av dig!

Låt oss på Manpower hjälpa dig med en skräddarsydd bemanningslösning för er verksamhet. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig inom kort.

KONTAKTA OSS