Ett tryggare arbetsliv med öppna möjligheter

Varför ska man som arbetsgivare och arbetstagare välja Manpower före andra bemannings- och rekryteringsbolag? Man kanske inte bara behöver tänka på att vi är en av de största aktörerna på området, utan även på sättet vi ser på våra anställda och vilka karriärmöjligheter som finns som en av våra konsulter. Vi ställde några frågor till vår VD Per Johansson för att kunna se hur han tänker kring möjligheterna med Manpower.

Människan är vår största tillgång

Manpower är ett starkt värderingsbaserat företag som sätter människan i centrum. Det kan låta som en floskel, men i vår verksamhet är människan vår absolut största tillgång.

Som en av Sveriges största arbetsgivare har vi både möjligheten och ansvar att skapa en positiv förändring i arbetslivet. Genom att få ut människan i arbetslivet, låta dem utvecklas och bidra till jämställda och inkluderande arbetsplatser har vi kommit långt. Tillsammans gör vi skillnad varje dag - för människor, företag och samhället i stort.

Varför Manpower?

  • Trygg anställning
  • Personlig utveckling
  • Snabba steg i karriären

Som konsult på Manpower har man alltid en god anställningstrygghet med kollektivavtal. Alla konsulter har en egen konsultchef som coachar, säkerställer att allt fungerar bra och som jobbar på långsiktig utveckling för konsulten.

För personliga utveckling ser vi även till att erbjuda kompetenshöjning och vidareutbildning för att möta arbetsmarknadens förändringar och krav. Genom att matcha lämpliga uppdrag till rätt personligheter kan vi också snabbt ge våra konsulter utveckling som gör att de går vidare i sin karriär utan att behöva byta arbetsgivare. Man kan snabbt bygga ett attraktivt CV som annars hade tagit många år och flera arbetsgivare för att nå.

Människan formas med tiden. Du kan göra det på egen hand eller komma in i vår gemenskap och formas tillsammans med oss. Ta egna steg, öppna möjligheter och utvecklas i din takt. Vi finns för den som vill känna tryggheten i sin anställning, men samtidigt ta nya steg, känna nytt ansvar och växa.