Örnsköldsvik

Adress

Strandgatan 15B

891 33 Örnsköldsvik

Telefonnummer

0771-55 99 10

Ytterligare information

Vi hjälper dig med bemanning och rekrytering i Örnsköldsvik!

Manpower är ett rekryterings- & bemanningsföretag i Örnsköldsvik som har lång erfarenhet av att hjälpa sina kunder med bemanning och rekrytering, både små och stora företag, statliga verk, kommuner och landsting.

Allt fler företag upptäcker fördelarna med att hyra in personal. Du kan snabbt och enkelt utöka personalstyrkan, företaget blir mer flexibelt och konkurrenskraften kan hållas på topp.

Det är precis vad vi på Manpower hjälper våra kunder att uppnå. Varje dag. Året om. Vi på Manpower i Örnsköldsvik verkar på en lokal marknad som vi har god kännedom om. Kontakta gärna oss så pratar vi om hur vi kan hjälpa just er på bästa sätt.

Vi bryr oss om människor och den roll arbetet har i deras liv. Vi vågar vara innovativa, vara pionjärer och utvecklas!

Vi jobbar nära våra kunder och som din samarbetspartner vill vi tillsammans med dig uppfylla din bemanningsstrategi om rätt bemanning i verksamheten för att nå maximal flexibilitet.

Tveka alltså inte att höra av dig till oss, oavsett om du behöver hjälp att hitta en person eller ett helt team, för en kort period eller som en långsiktig lösning. Vi har lång erfarenhet av att hjälpa våra kunder med bemanning och rekrytering i Örnsköldsvik och arbetar idag mot de flesta branscher i regionen. 

Mer information om våra tjänsteområden och att hyra in personal eller rekrytera hittar du här: Hyra in personal - Rekrytera personal

Vill du komma i kontakt med oss? Fyll i dina uppgifter här
Eller skicka in din offertförfrågan här.

 

Så lyckas du med ditt företags Onboarding

När dina nya medarbetare får en bra start lönar det sig snabbt! I vår guide får du de bästa tipsen för en framgångsrik Onboarding.

Maila mig guiden nu