Office blur

Det här är Manpower

Manpower jobbar efter tydliga värderingar: tro på människans förmåga samt kraften i kunskap och innovation. Vi tycker att alla har rätt till ett jobb och vårt mål är att hjälpa människor till egen försörjning.

KONTAKTA OSS
Alexandre

På Manpower brinner vi för att hjälpa individer och företag att hitta varandra.

Vi är Sveriges ledande bemannings- och rekryteringsföretag med över 70 års erfarenhet och närvaro på 50 orter över hela landet. Manpower.se är en av Sveriges största jobbsajter med mer än 100.000 besökare i månaden. Vår kandidatbank innehåller cirka 250.000 CV:n och över 10.000 kandidater väljer att registrera sitt CV hos oss varje månad. Vi är en del av ett internationellt lag i över 80 länder. Som kund hos oss får du del av vår samlade expertkunskap om arbetslivet. På så sätt hjälper vi er att bli framgångsrika. Vi kallar det Innovative Workforce Solutions. När världen vill ha svar om framtidens arbetsmarknad och framtiden för kandidater och arbetssökande, då finns ManpowerGroup.

Våra erbjudanden

Bemanning

Behöver du hyra in riktigt vass personal? Med över 50 lokala kontor finns vi alltid nära dig.

Rekrytering

Via vårt systerföretag Jefferson Wells levererar vi snabbt vassa kandidater när du behöver rekrytera.

Onsite volymlösningar

I ett nära samarbete med dig som kund kan vi tillsätta stora volymer av personal Just-In-Time

Vi firar 70 år av innovation och utmaningar!

För sju decennier sedan startade vi en resa som revolutionerade en hel bransch. Idag fortsätter vi att bana vägen för framtidens kompetensbehov - med hållbara lösningar och människan i fokus.

Antal kontor i Sverige

Tusen ansökningar per månad

Tusen aktiva CV:n i vår databas

Green Business Transformation

Den ökande efterfrågan på hållbara affärsmodeller, i ljuset av klimatförändringarna, sätter tryck på företag att anpassa sig. Prognoser indikerar att den gröna omställningen kan skapa upp till 30 miljoner nya jobb fram till 2030. ManpowerGroups Global Insights-studie undersöker konsekvenserna av denna omställning för både arbetsgivare och arbetstagare. Studien blir vägledande för att förstå och navigera de förändringar som den hållbara omställningen medför på arbetsmarknaden.

LÄS RAPPORTEN

Manpower är en del av ManpowerGroup-familjen!

ManpowerGroup™ är världsledande inom Innovative Workforce Solutions. Vi förenar människans potential och företagens ambition. Under våra fyra varumärken Manpower, Experis, Jefferson Wells och Talent Solutions hjälper vi både små och stora verksamheter i många olika branscher

Hör av dig!

Vill du komma i kontakt med oss?

KONTAKTA OSS